Citat:
mrsoje:
Citat:
bakara:
^^ sve je to OK,
ali koju memoriju si kupio i koliko si pri tom ustedeo?
I to je sve super dok ne dodje do problema, a pre ili kasnije ce da dodje

SanDisk, PQI, noName sve kupljeno na promocijama tako da je usteda isla do 50% ,posto nista od toga nije bilo hitno cekanje na isporuku nije bio problem

.
DX nije Ali ! Jeste da i kod njih ima , ranije mnogo vise , sada manje , ali ima jos uvek Falsifikata , pise da je kartica Kingston, a ono neki Nonejm sa laznim oznakama, bilo je to uvek za baterije za mobilne itd. Obicno to oni i Uvijeno priznaju , za one bas prave napisu u Opisu Genuine , a za one laznjake iako se na slici lepo vidi Brend , napisu Designer ili nesto slicno , da se na osnovu opisa moze videti sta je sta.
Sto se tice kvaliteta , original je naravno bolji od rebrendiranih , a iskustava ima raznih , DX je retko mesto na netu, gde cak hoce i u zvanicne ocene da ponekad uvrste prave , dok je na forumu uvek postojala sloboda negativnog misljenja o nekom proizvodu .
Tako da sam i ja sada porucio navodno neki ili original ili rebrendirano , koji ima razlicite ocene , od onih koji tvrde da je crkla za 3 meseca do onih koji su odusevljeni , a da je nisu ni probali
U principu DX ne prodaje hackovane , retko mesto koje to ne radi, jer postoje i mnoge " radnje" koje prodaju iste one kao na Aliju . Inace cekanje na akcije je jedino razumno , jer posto imaju skoro uvek pravi kapacitet, cena redovna je skoro ista kao kod nas , cesto i veca !
Inace kada sam jednom kupio telefon od DX , iako nije u opisu poslali su i "Samsung" micro SD uz njega . Kartica je Hackovana , ima 8 GB , a deklarisana je na 16 GB i potpuno je spolja Identicna sa originalom , vrlo vest Falsifikat do perfekcije . Kartica nije skart iz prave fabrike , zato sto programi koji prepoznaju kartice nisu u stanju da utvrde o cemu se radi , koji je kontroler unutra, koji cip itd. tako da od Samsunga nema nista osim spoljnjeg izgleda.
Ali na DX -u su to proverili pa mi je nisu ni naplatili, poslali su mi je ocigledno nekom greskom.
P.S. dok sam ovo kucao , kartica je stigla, od porudzbine nije proslo vise od 10 dana , tako da je bas brzo dosla . Testiracu je pa cu napisati sta kazu testovi . Inace je stigla u kartonskom hermetickom pakovanju i lici na orignal, bar koliko onaj Samsung
[Ovu poruku je menjao ademare dana 15.06.2016. u 13:12 GMT+1]