Ne verujem da ce tako biti, pre je to kod tebe (i drugih ) bio izuzetak, jer se desilo u sred promene , a Kinezi pokusali to da iskoriste, a Ali nije dao !
Datum tu ne bi trebao nista da promeni u proceduri , sve je kao i ranije . Datum se postavlja automatski, na osnovu onog obecanja prodavca za koliko ce biti isporuceno . A sada nece biti ni onih 24 sata za "proveru" , pa ni onaj sat za koliko vremena prodavac treba da posalje . Procedura se zbog toga unekoliko pojednostavljuje , kopira se Ebay.
Ali ce biti i vise pokusaja prevara , a i zamlacivanja kao sto sam imao danas slucaj na Ebay-u . Lepo covek napravio akciju , salje bez pracenja , a danas mu posta javila da je paket nestao

Ima 10.000 ocena , a Sarlatan kao i svi ostali ! Samo me zamajavao , to sam mu i napisao , " i pre porudzbine sam znao da nikada nece stici , jer je cena bila takva " . Imao sam jednom takav slucaj i na Aliju , ali znatno redje nego na Ebay-u.
Da se vratim na satove kojih vise nema i na datum . Sustina se ne manja nigde , osim manjeg konfora i mogucnosti da se zaboravi na datum . Datum se moze isto produzavati kao nekada sat , i to ce prodavci pokusavati stalno da rade. A procedura zalbe ce biti ista kao i pre.