Vidi, na tim forumima se obično javljaju ljudi koji hoće nešto da budže (recimo imaju grafičku koja radi super, ali eto slučajno su našli najnovije drajvere za grafičku kartu, pa ih preinstaliraju preko postojećih i naprave problem i slične stvari) ili pak ljudi koji imaju neko specifično parče hardvera uz koji nisu dobili odgovarajući drajver i primetićeš da je uglavnom odgovr na takvo pitanje, poseti www.driverguide.com , što u najvećem broju slučajeva reši problem, jer se tamo može naći 99% potrebnih drajvera za bilo koji hardver.
Jel ti to mene zezaš ili me stvarno pitaš koliko to prosečnih korisnika gleda filmove, sluša muziku, surfuje po netu i igra igre (zaboravi na ono programiranje, jer sam to naveo zbog sebe, jer se time bavim) ?
Elem, znao sam da će neko sve da izokrene i da pomene da ima problema i na Win-u.Pa naravno da može da ih bude, iz različitih razloga, kao što već rekoh, neko "budženje", prčkanje po registriju, instaliranje sto programa i nepravilno deinstaliranje, instaliranje novih drajvera preko postojećih, hardverskog kvara, ručnog brisanja fajlova koji ne bi smeli da se brišu i sl...ali ono što sam hteo da kažem jeste da ja Win i sve meni potrebne aplikacije mogu bez pomuke da instaliram za sat-dva i da sve to radi savršeno, a da za sve to upotrebim samo pomeranje i kliktanje miša.Dakle, pitanje vredno milion dolara glasi, može li to tako na Linuxu ?
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti