Hmmm, Inflator je ustvari najgori plugin u SONY serijalu.

Provereno. Ne koristiti bez preke potrebe.
Oxford Limiter je ustvari odličan "naslednik" Inflatora, dok je SONY "preponosan" da Inflator proglasi za smeće, ma koliko ga dorađivao.
McDSP je zvučno poprilično OK (mada, ne i vrh). Ali je potpuni ergonomski debakl, barem meni. Onako tupavo "retro-stilizovani" plagovi, gnusno neoperativni dugmići, drljavi knobovi na EQ i totalno odsustvo osećaja za korisnike. Sinti je onako, đene-đene.
Meni "radi" plugin koji me ne zeza dok pokušavam da "odvrnem" neki parametar. Da, kada stave neki grafički element, klikanjem na njega se nešto i desi, a ne da služi nepotrebnoj estetici. Pljujemo Waves ovde često, ali su možda neki od najjače ergonomski odrađenih plagova. Kontra primer su oni idioti iz Ohmboys (valjda se tako zovu), gde se ne zna ko pije a ko plaća!
Ergonomija u audio-studiju je PRESUDNA! Mnogi uređaji su imali sjajan zvuk, a katastrofalan interfejs, što je oteralo korisnike od njih. Sličan, ali lošiji uređaj-plug, sa prijatnijim izgledom ili boljim pristupom parametrima, bude često bolji izbor.
SONY Oxford je ergonomski vrh, btw. Naravno, koliko se to da uraditi na ekranu. Inače, više volim klizače od obrtnih potova, a upravo TO su ukenjali u McDSP. Pre 4 godine njihov parametrik je bio urađen sa klizačima, što ga je i proslavilo.
Pozdrav!