Kao što rekoh, kad se ulogujete ispod svake poruke se pojave dva dugmeta, Odgovor sa citatom, i Odgovor na temu, ako kliknete na dugme Odgovor na temu, desetak poslednjih poruka će biti izlistano ispod prostora za pisanje odgovora, i iznad svake će biti link-tekst "citiraj ovu poruku" ...
Na koji način unapred znaš da je poruka baš sa tačnim rešenjem, ako je ne pročitaš do kraja, da bi znao da je ne čitaš, i ne kvariš sebi zadovoljstvo rešavanja? Šta ako je poruka sa na pogrešan način rešenim zadatkom, onda bi trebalo pročitati to da bi se ispravila greška?
Jeste bila provakacija, ali i šala, pre dok je bilo više ljudi na forumu bilo je i situacija, evo zadatak, ako niko ne reši za tri dana postaviću i tačno rešenje.
A temu sam otvorio i zadatak postavio ionako samo da se pohvalim, ovo je mola letošnja polusatna bravura, i to u kupaćim gaćama pored jezera, konobar mi pozajmio salvetu i hemijsku :) Ne kažem da nije bilo teško, malo falilo da osustanem, ali: poluprečnik veće polu kružnice da se izraziti na dva različita načina, a odatle može da se dobije ono što sam ja obeležio sa a (kod kolege jansa duž ST), a odatle posle može malo r ...
Ono prethodno je bilo hladno računarsko rešenje, a ovo moje je toplo, ljudsko :)

Nemoj da pricas?