aca_punk
Član broj: 206469 Poruke: 2154
|
Ja kad bi napisao i hebo bio bi banovan.
Ne volim niko da se banuje, konstatujem, sto dokazuje da postoje privilegije. Opet hvala moderatorima za PWM temu koju su spasili.
PLus prozivke, opet uvrede na racun mog obrzovanja! Nije neko ali je moje i sa ponosom ga nosim isto kao sto sa ponosom ukljucujem uredjaj koji je napravljen zahvaljujuci mojoj "volji" da naucim da napravim nesto uopste.
A ako smo dosli do tog "slamanja", mislim da je najbolje da se vidimo, jer to ovako ne mozes da uradis ni ti ni ja.
Ako imate za cilj, pojedini, da me najurite, gadno se varate, bar ne vi koji ne placate ovaj domen.
Kao i na ovoj tako i u svakoj temi koju ja postavim i pogresim jer sam jos uvek zelen (a i mnogo brzo pisem i ne kazem da mi je jezik, odnosno ruke brze od pameti i na kraju ljudski je pogresiti, a onaj ko to uvidi da ga ispravi. Tu nema ljutis, a ne da jedva cekate da bacate drvlje i kamenje) sto se tice terminologije, elektronike i elektrotehnike uopste, uvek se nadje neko ko ce da pokvari, unisti, temu. Odvede je bas u ovaj pravac koji ne vodi nikuda. Ali vi gadjajte ovako na daleko preko satelita i ne znam ni ja cega, ja cu okrenuti drugi obraz, jes da su oni sve isamarani, okrenucu grbinu, pa onda svaki deo tela, a vi navalite ako vam je posle toga bolje.
Kada sam ja postavio temu za pomoc oko DS, sta se desilo. Pogledajte koliko strana ima, a ko je i sta mene opravio kako se cita DS. Nekoliko dana posle Macola je postavio za laike kako se cita DS ali za IC, ne za tranzistore. Nije bitno ali tvrdim da je tema morala da postoji i treba je napraviti i za tranzistoe, diode, za sve sto bi neki laik pokusao da ukapira i nauci.
Cak je i kampanja vrsena protiv mene. I zao mi je sto sje bezuspesno prosla jer ljudi koji su se tada izjasnili da nece vise komunicirati, upravo to i rade. Imaj te malo casti. I ja kazem necu, ali opet se izvinim, pa povijem rep, pa ajde polako. I dosta mi je toga. Od veceras imam komunikaciju sa ljudima samo na pristojnom nivou. Ne teram nikoga da me "simpatise" jer znam da je to tesko, a i dokazalo se. Ko ne veruje evo mogu da izlepim citate sa mojim upozorenjima!
Dosta mi je ove price, znam da ste mi unistili jos jednu temu, kao ii mnogim pocetnicima koji su mi se pozalili, a i mnogima koji nisu nego sam to video kada sam procitao temu.
Ja se predstavljam glavom i bradom. Neka se predstavi onaj ko ima dva razlicita profila pa "tiltuje", jel tako volite da kazete. Ili jedan moj specijatet koga sam otkrio i vezano je samo za mene i za teme ali dusoooo, znam te...
Dosta pomoci od Pedje i Sase! Hvala na saradnji! Trazio sam MAX ali ipak nemam. Mozda ako se ukkllapa skinem iz nekog uredjaja jer znam da imam po uredjajima! Mozda i nema ili su neki veliki!
Uh, zaboravih. Ako hoces da me uporedjujes sa bilo cime, predlazem da me prvo upoznas, onako na sokic, rakijicu, nesto lepo, a?
Inace to sto terorisem na forumu mi takodje nije jasno, jer da bi neko video sta tu pise mora da pogleda. Sto znaci da ako mu je to teror, sam ga je izazvao!
Samo bih te zamolio kao coveka, ukoliko to jesi. Ovakav sadrzaj poruka nije za javno citanje, ali kao ti tako sam i ja napisao. Sledeci put koristi PP, ja sam od onih koji koriste "Privatne poruke".
Odjavljujem se za sada! ;)
Pozdrav, Aleksandar!
[Ovu poruku je menjao aca_punk dana 11.10.2019. u 23:10 GMT+1]
|