Citat:
skemamen:
Evo i mene ponovo, komšija, kao što rekoh - kad budem imao vremena nije problem da se odradi. Ali dobio si dosta dobrih saveta ovde. Barem ovo što je tebi potrebno nije teško naučiti, ne treba ti ni pola dana da savladaš osnovne tehnike koje ćeš (po potrebi) dalje razvijati...
P.S. Ako ne znaš gde ide taj crni deo repa - onda zamišljaš njegovu putanju i tako izvučeš pravac.
Evo i mene ponovo, komšija, kao što rekoh - kad budem imao vremena nije problem da se odradi. Ali dobio si dosta dobrih saveta ovde. Barem ovo što je tebi potrebno nije teško naučiti, ne treba ti ni pola dana da savladaš osnovne tehnike koje ćeš (po potrebi) dalje razvijati...
P.S. Ako ne znaš gde ide taj crni deo repa - onda zamišljaš njegovu putanju i tako izvučeš pravac.
Zato mi neuradis ovu sliku kao prvu sto mi lepo odradio i veoma sam zadivlje i zahvalan! Da mi i ovo lepo uradis zamolio bih te jako mi stalo do ove slike
kao sto sam reko hocu da stampam na velikom samolepljivom papiru formata A0 tako date najlepse prekinje hajd mi uradi sad do neradite dok si na odmoru i na godisnejm odmoru ili sta vec preklinjem te lepo...
evo slike ponovo>>>

http://s4.evcdn.com/images/edp...1/603-1.jpeg_/screaming-eagle-
american-bar-and-grill-03.jpeg
american-bar-and-grill-03.jpeg