Citat:
skemamen:
@damirh Nadam se da se salis

Skemamene KRALJUU JOS JEDNOM MOJ NAKON JA SE ISKRENO DIVIM TVOJIM RADOM!
Odusevljen sam veeeeomaaa, i to ozbiljno mislim od sveg srca !
______________________________________________________________________________________________
E sad vidi ovako Kralju -Care Photoshopa!
Hocu da mi jos jednom uradis ocu slku >>> da bude zaista peeerfeektnaa jer hocu zajedno sa onim sto si mi Vec radio onaj Cheos od legion

i ovo da ukrojim na veliku nalepnicu A0 ...
evu slku :
1.
http://www.dodaj.rs/f/1j/12J/JxCKFe3/2/lichkingofficialsite-1.jpg
evo sta hocu isto da je uradis u Dva fajla U : PSD formatu i PNG interlaced Formatu. Al da bude sto veca i veoma jasnija prekinjem te ako mozes da uradis kad budes mogo.
evo sta tacno zelim , da obrazlozm i da pokaze slikom na koju sam obelezio sta tacno hocu.
Evo slike broj 2.
http://www.dodaj.rs/f/1j/12J/JxCKFe3/2/lichkingofficialsite-1.jpg
evo da obrazloim gornji grug gde sam zaogruzio Njegovu kosu koja se ( vijori -ili ti leprsa na vetru )

da nju lepo uradis i iseces kao da sebi radis. i dole sto sam obelezio sa pravugaonikom ono sve sto je crno ispod tog da kazem ( leda ili ledenog postolja da nema tog crnila) nego da bude providno narano da ga nema.
Eto to te zaista najlepse prekinjem da to bude sto vise perfektnije ako bude sto vise izvodljovo, ljubim te kao naj rodjenijeg > MOJ KOMSIJA !!!
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Citat:
damirh:
ako ne valja, trazi pare nazad, obavezno!
@ Damire , >> skemamen je Uradio Meni i prvu drugu slku Veoooomaaaaa perfektnoooo bez i naj naj naj sitnije -mikro greskice uuuuuu Detalj detaljchica sa najvecm mogucm peeerfeeekciiijoooom! Zaista! I ne moze da ne vevlja Ima da ga Hvalaim Na svausta ako treba! Jer Skemamen je zaista Genije , , jer vas nisam vido da ste nesto uradili ako hocete Izvolite potrudite se Bicu vam zahvalan zaista isto ovako Kao Skemanu , ja sam iskrena i otvorena osoba Po vise pitanja, i mnogo dobar po dusi..da se sad nehvalim

i tako....
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
i @Flo33 , sta je tu ironoja Kad nekog Cenis i postujes , hvalis, kazes kako je zaista Profesionalac u svom poslu ili Pro Majstor! -Master
Elem Generalno , zaista od srca svima vama ovde, naj iskrenije unapred za sve se se mnogo zahvaljujem , i mogu mogu da vam se zakunem na Imendan da cu vas Sve postovati kad mi budete pomagali kad mi bude nekad nesto zatrebalo. To vam naj iskrennije obecavam , jer sam cuo da ste najbolji Ovde na forumu i da je Generalno ovo zaista najbolji forum na >>> BALKANU<<< Moj nakonim svima vama sa foruma! Puo vas Ceni i pozdavlja vas > Screaming Eagle.