ademare
Član broj: 151475 Poruke: 8393
|
Uh , prilicno je tesko dokazati , losu bateriju . Trebalo bi snimati film tokom celog , punjenja , sto je zaludan posao . Ili bar dva sata .
Prvo pokazati koliko je stanje u procentima, pa onda kako se puni bar jedan sat , pa opet pokazati stanje i tako bar jos jedan sat . Onda bi taj film trebalo obraditi , smanjiti , da stane u Alijev okvir , velicine za film i to uploadovati .
To bi jedino moglo da upali kao dokaz . Same fotografije ne bi prosle , a video sam i neuspesne pokusaje ljudi da preko uredjaja , prodaje se na Aliju za 1 $ , stavi se izmedju USB punjaca i telefona i on na ekranu pokazuje stanje u Mili amper casovima koliko je baterija primila .
Ali , Ali tim to ne uvazava ! Ne priznaje pouzdanost tog uredjaja od 1 $ , a svaki Kinez prodavac ima neki lazni sertifikat o baterijama , kao da se taj papir odnosi na svaki komad .
Jedina sansa je film, ali je pitanje ko ce to da snima bar 2 sata , a posle da obradjuje .
Na kraju se ispostavilo , nazalost , ono sto pisem zadnjih 5 godina , da su Svi Kinezi u sustini preveranti ! Zato ja uvek trazim novac nazad i tako ih u startu sprecavam da me prevare .
Evo sad , danas , sam otvorio Disput . Porucio sam od istog prodavca proizvode do sada 3 puta , i verovatno bih i dalje nastavio , medjutim u 2. posiljci koja je stigla u utorak , poslao mi je jedan predmet , modul elektronski , Bez ijednog jedinog dela na njemu ! Bez cipa , bez ostalih komponenata , samo prazna stampana ploca i na njoj sa obe strane dva velika X ! Na taj nacin se obicno obelezava Skart ! Jer se desi i da robotska masina koja to stancuje , pogresi .
Napisao sam mu poruku i on me ladno ignorise ! Briga njega sto sam redovan kupac kod njega , ali briga i mene , cim mi nije odgovorio na poruku 24 sata , podigao sam zalbu ! Trazim novac nazad za tu prevaru ! U krajnjoj liniji mi i vise odgovara sto cuti , nego da se sa njim natezem . Ne sumnjam u resenje, jer je to lako dokazati fotografijama , da je sve prazno na stampanoj ploci .
Takvi su oni , ali bi takvi trebali da budemo i mi , oni da pokusavaju prevare , mi da se branimo , trazeci novac nazad . To je donekle i sustina cele ove teme , kako se odbraniti od Kineza prevaranata .
|