Jos samo dva (eventualno tri) pitanja imam i obecavam da necu dosadjivati narednih 3 dana (ili malo manje ) :-D
Bio sam danas u banci INTESA da otvorim poklon karticu kao sto me je neko posavetovao ovde, stize za 10ak dana i to je sve super osim par stvari koje mi nisu jasne.
Sto se tice refundacije novca, da li se ona automatski prebacuje na moj racun ako dodje to toga i koliko obicno traje?
Koliko obicno traje skidanje novca sa rezervacije, ukoliko ne uspe verifikacija placanja? (na omladisnkoj kartici u erste banci nikako da se skine, ima vec 15 dana).
I jos nesto, da li je potrebno registrovati se na Alipay? Ja sam samo naveo karticu prilikom prve kupovine, popunio podatke i to je to, sad mi automatski sa nje skida odmah.
Nemam pojma ko ti je to savetovao , jer je to Gubljenje vremena, ta poklon kartica.
Trebao si da trazis trajnu koja vazi 2 godine ! Jos da cekas 10 dana za poklon karticu , kada se isto toliko ceka za trajnu ??
Verovatno je refund moguc, mada uplate na toj kartici nisu moguce, Zato se nikada ona i ne uzima

Trebao si da uzmes trajnu Visa Internet i da si miran 2 godine , a i o njima mnogi ljudi sve znaju jer ih koriste .
Registracija na Alipay nije neophodna , ali eto malo ti ubrzava posao jer ne unosis stalno iste podatke.