@ Fliz
Nema tema, ali dobro , Malo kasnis

Ja sam pisao o njima jos pre nekoliko godina onda kada sam imao paket koji je isao preko Fidzija i stigao pre nego tadasnjom CN postom !!
Sto se tice Stocka , pa tu su sve radnje manje vise iste, retko koja ima sve , vec nabavlja kada narucis, oni su prvi i uveli proizvode na kojima pise 24 sata , sto znaci da salju u tom roku, koga se naravno ne drze
U sustini svaki Prodavac moze da nabavi bilo koju obicnu stvar iz bilo kog dela Kine za par dana , samo je pitanje da li zeli i da li mu se isplati !!
Najgore je kod tehnike jer to je roba koja se proizvodi u Kini u serijama . Fabrika ne proizvodi neki model dok nema za njega bar 1.000 komada u prednarudzbi !! Tako da kada nesto narucis , cesto je to Prednarudzbina, samo ti niko od Kineza to ne kaze !!! Kada fabrika ima dovoljno Prednaruzbi , odstancuje tu seriju i tako do neke sledece !!
Tu sve zavisi kad i kada uletis u red , da li si prvi ili 999

Bilo je dosta ljudi koji su odustajali od cekanja , pa izgubili red na bilo kom sajtu , pa se kasnije vracali jer se ispostavilo d aje to jedini nacin za kupovinu, jer nije da sajt nece da nabavi , vec roba jos nije ni Napravljena !!
Naravno ovo vazi za manje Brendove , dok za one najvece kao Lenovo , tu cekaju da neko skine model sa mreze pa da ga prodaju.