Citat:
Miroslav Cvejić: Biće da jesam.
E sad, vi recite meni, koji prokleti RUU da skinem?
Telenorov Desire imam sa SLCD, stigao sa 2.1, oTA na 2.2 i tako to...
Ako na telefonu nije bilo ni traga od nekog Telenor softvera niti se prilikom paljenja pojavljivao Telenor znak i sl., onda je RUU obican WWE. Pogledaj
ovu temu, mislim da se tu krije resenje.
Mogao bi da napises i kako si napravio ovo s_anje, znacice drugim vlasnicima S-LCD desire.

Srecom, nisam medju njima.
Citat:
boki: Samo da kazem da sam sa high power saving packom postigao NEVEROVATNE rezultate i preporucujem ga svima !
Baterija mi sada izdrzava duplo duze !
Narocito se razlika vidi u stand-by-u. Ovaj paket downclockuje cpu na ~250Mhz kad je ekran iskljucen i ustede baterije su neverovatne.
Sto se tice performansi cak mislim da su se poboljsale.
Malo vise si se zahebao.

Verovatno da ti baterija traje dosta duze, ali se to ne postize tako sto taj mod radi underclock na 250 MHz kad je ekran iskljucen. Naime, OS, cak i na obicnom, non-rooted Desire, vrsi underclock kad je ekran iskljucen i to na 245 MHz. Ovo sam licno proverio preko odgovarajuce adbshell komande. E sad, zasto tebi baterija traje duze - vise nemas procesor na 1 GHz, vec zakljucan na 800 MHz i to cim baterija dodje do 80%. To ti pise i u onoj temi. Drugim recima, 80% vremena neces moci (cak i kad ti treba) da nateras uredjaj da radi najbrze moguce.
Citat:
Fliz: Malo ću da skrenem sa teme, koji ekran je bolji S-LCD ili AMOLED, da li je to povezano sa konkretnim isporukama telefon tj. ranije su isporučivani jedni a sad se isporučuju drugi ili se bira
S-LCD je HTC poceo da ugradjuje kada su uvideli da Samsung ne moze da proizvede dovoljno AMOLED ekrana za njih. Koji je bolji, to je diskutabilno. Vecina smatra da je to AMOLED, a ima i pristalica S-LCD.