Kao sto rece calexx, taj procesor nije na listi podrzanih za tu plocu, ali postoji velika verovatnoca da ce ploca sa njim da se probudi, samo kako ce ga prepoznati i koliko ce stabilno raditi sa istim, i pored uradjenog flasha BIOS-a je pitanje. Krajnje je uputno da ljudi koji vec hoce da vrse nadogradnju procesora na nekoj ploci sto vec poseduju prvo vide spisak podrzanih procesora na sajtu proizvodjaca ploce pre nego sto odu u kupovinu da ne bi posle bilo "Kuku lele! Pomagajte!"... I iz licnog iskustva znam za slucajeve kupaca "genijalaca" koji su sastavljali konfiguracije po svom nahodjenju, insistirali na tim specificnim fizicki kompatibilnim, komponentama, i kad se masina sklopi... Cvrc... ni da bekne, pa posle flashovanje BIOS-a na ploci i opet cvrc.

Meni kao licu koje je sklapalo takve konfiguracije nije bilo tesko da ih sklopim po specifikacijama takvih kupaca "genijalaca", kao da i pred njima demonstriram da takve nece da rade... Desavalo se da i komercijalisti koji bi trebalo da su koliko toliko upoznati sa time sta hoce a sta nece da radi, musteriji predloze nesto sto nece da radi, pa smo opet mi, tehnicko osoblje, bili tu da im na prakticnom primeru demonstriramo kako njihove "genijalne ideje" funkcionisu u praksi.

A tek komercijalisti "geniji" koji naruce plocu za Intel LGA775 i procesor AMD Socket AM2 za istu konfiguraciju.

I to se desavalo, i naravno kad bi tako nesto stizalo na sklapanje bilo je krajnje simpaticno.
[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 26.11.2009. u 16:39 GMT+1]