Citat:
degojs: ^Sva sreća pa aplikacije koje nisu u oblacima nemaju grešaka, problema?

Polako, pa to je tek krenulo, a SalesForce je ipak mali u odnosu na šta bi ovi veći mogli da ponude, ako krene u tom smeru..
salesforce je zapravo bio prvi od kojeg je sve i krenulo, oni su posejali seme zla

i zapravo su najveci SaaS cloud provajder trenutno, ljudi ih mahom malo znaju jer ne nude direktne IaaS usluge kao Amazon i Azure ali na polju CRM, support i sales cloud sistema su ubedljivo najjaci. Al nema veze, to je marginalno za temu.
Aplikacije koje nisu u oblacima itekako imaju gresaka, ali za te aplikacije postoji direktno resenje koje se ili moze resiti inhouse naporom ili pritiskom na vendora. Nama su ovde bukvalno vezane ruke i cak iako oni priznaju da je ovo bug i znaju kako da ga rese, posto je to multitenant sistem nece zaustaviti sve ostale da bi uradili upgrade software-a (bombonica

) samo zato sto mi osecamo posledice tog bug-a, najverovatnije ce nas terati da cekamo sledeci sistemski upgrade (kojih ima tri godisnje). Kao sto rekoh ima tu jos drugih bubica, npr obsolete-ovali su stari sistem s-kontrola (vizuelnih ekstenzija) i zamenili mocnijim i novijim visualforce kontrolama (deklaracioni xml model sa code behindom u apex-u, nesto kao glorifikovani asp.net) i onda su rekli imate do 2010 da prebacite s-kontrole u vf, i to je sve OK, nama to i dogovara jer su s-kontrole vizuelno bagovite. Sta nije ok, pitas? to sto Apex API NEMA sve klase i metode koje ima s-control API, jednostavno ne postoji funkcionalna kompatibilnost izmedju dva sistema (u prevodu ne moze da se napravi ni workaround). Znas sta su nam odgovorili kad smi im to prigovorili i trazili da nam ostave s-kontrole na miru dok to ne rese? Da to iznesemo kao ideju na njihov idea exchange i da ljudi glasaju o tome pa ako dovoljno ljudi nadje to kao neophodno oni ce se potruditi da prosire API ?!?! (da pobedi skaj vikler posaljite VB_11 sms na broj 12345)
I to je bio kraj i mi sad cekamo da dodje 2010 i da vise ne mozemo da odrzavamo s-kontrole na kojima je inace baziran CEO customer support poslovni proces u firmi. Jednostavno njihovi prioriteti su prioriteti vecine korisnika, ako si specifican onda tvoji prioriteti NISU njihovi prioritet i ako ti se ne svidja ti idi (cek da vidis onda probleme da izvuces svoje podatke odatle i prebacis u neki drugi sistem).
Citat:
degojs: Koliko mi je poznato, MS planira da ponudi ili SQL Server u oblaku ili nešto što će imati mnoge karakteristike relacionih baza.
I koji ce mi blokirati SQL upite koji imaju vise od 500 redova

kao sto to radi salesforce? Mozda ce biti i cloud C# u kome ce velicina array-a biti ogranicena na 1000 elementa kao u apex-u. Ma da, array od 1000 elemenata je dovoljan svima

bese slicna prica za 640kb
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić