A sećaš se ono kad sam te pitao za autoloading resursa u svakom modulu, pa se ispostavilo da je jedino rešenje da za svaki modul pravim instancu onog Zend_Application_Module_Autoloader-a... E pa to nije jedino rešenje, a nikako ne bi trebalo da uopšte i bude rešenje...
Slučajno sam u manual-u pročitao da se preporučuje da svaki modul ima svoj Bootstrap.php, što je donekle i logično, a meni to nikad nije palo napamet.

Ali taj boostrap mora da se izvodi iz Zend_Application_
Module_Bootstrap, a i takođe, resurs za module - Zend_Application_Resource_Modules, mora biti inicijalizovan. To se obično radi tako što se u config fajlu, doda ova linija koda:
Code:
resources.modules = ""
I onda sve ide automatski, load-ovanjem tog resursa izvršavaju se i boostrap-ovi u svakom modulu, a pošto se te klase izvode iz Zend_Application_Module_Bootstrap, automatski se se inicijalizuje i resourceLoader (to je ono što sam ja radio ručno za svaki modul

). Na taj način, mnogo je bolje što npr. sve što je vezano za određeni modul, možeš da prebaciš u Bootstrap za taj modul. Ja sam sad recimo definisanje nekih ruta i dodavanje custom plugin-ova, prebacio iz onog glavnog (default) Bootstrap-a, u Bootstrap u admin modulu.
I to sve opet ide u prilog onoj jasnoći koda, i odvajanju celina za svaki modul posebno...
Samo sad ne znam, da li je pametno da i svaki modul ima svoj configs folder, pa da u njega idu neka custom podešavanja za taj modul, ili je bolje da se jednostavno kreiraju podfolderi u onom glavnom configs folderu (app/configs), koji bi definisali svaki modul, i držali ta podešavanja... Npr. app/configs/admin, app/configs/foo, itd.