Pozdrav svim nasim sadasnjim i buducim Norvezanima dobre volje!
Evo posle tri meseca iscitavanja foruma da se i ja oglasim (valjda sam se kvalifikovao

)
Pre 5.5 godina sam zavrsio gradjevinu ovde u Bg, Pre 4 meseca sam doneo odluku da za godinu ipo dana budem gore (usred izborne kampanje), pre tri meseca upisao kurs jezika...
28.5. smo poslali zena i ja diplome u Nokut (ona je zavrsila tehnoloski). Poslali u jednoj koverti. 2.6. su nam mejlom javili da im je posta stigla i prekjuce (27.6, manje od mesec dana!) meni na adresu stize priznanje, 300 bodova, 5 godina! Njoj jos cekamo. A ja se pripremio na cekanje 4 meseca...
Inace kako jedan clan pre 3-4 dana napisa, i ja i zena cemo imati malo komplikovaniju situaciju jer imamo klinca godinu i osam meseci, a pocetkom 2015 nam stize jos jedan clan porodice

Ali istrajacemo, ja imam motiva za desetoricu, iako nam porodice nisu najsrecnije zbog odluke, sta ces...
Evo da se ovde zahvalim svima koji su ucestvovali u ovih 926 strana najkorisnijeg foruma u mom zivotu, narocito kolegi Zokiruma, mada i jos dosta clanova u cijim sam se pricama pronasao. Opasno ste zaduzili nas koji planiramo gore, pa sta drugo nego da obecam da cu i ja pomagati kasnijim emigrantima!
Aj ziveli!