nikako da nadjem vremena da uploduem slike
u svakom slucaju 2250 farba za kosu pa zene kupite koliko vam treba u srbiji
pelenu su jeftinie u norge nego kuci tako da nisam morao nositi
na ulazu u norge su me sklonili u stranu i postavili ona standardna pitanja, gde idem, ko mi je to, i sl. smejali su se kada sam rekao da imam malo vise cigara od dozvoljenog

jedino sto su trazili je ime i prezime broj telefona i adresa osobe kod koje, to su duze proveravali recimo 10-tak minuta. u svakom slucaju nisu zvali vec su proverili valjda platu i kolika je kuca gde idemo.
sto se tice puta i voznje to je bilo pravo zadovoljstvo i mnogo mi je drago sto sam dosao kolima, a sa druge strane litra dizela je 1,62 evra tako da nije velika razlika u odnosu na srbiju ali je mnogo kvalitetnije i stvarno se oseti da auto lepse radi.
u norveskoj nema mnogo saobracajne policije, ali ima mnogo kamera koje nisu klasicne tj one slikaju auto i kada vas ponovo slikaju posle recimo 50 km odrede prosecnu brzinu na toj deonici tako da se ne isplati mnogo brzo voziti, mada ni nema potrebe jer je u vecini slucajeva ogranicenje 90 ili 100 km/h.
takodje imaju elektronske naplatne rampe i tiketi se kupuju duz puta, i uplacuje se kredit koji se trosi, nesto kao pripaid mobilni.
ja sam u malom mestu gde se svi znaju, a moji domacini su oko 15 godina ovde, mnogo zujim sa njima i prestavljaju me i svi su ono mnogo srdacni.
u svakom slucaju sutra mi slecu zena i klinac pa od ponedeljka zesca akcija za posao.
pozdrav iz rogolanda
Verdens Ende vil komme som en lettelse for oss