Citat:
Nesh-co:
"Ogoljavanjem" istine o svemu sto je pomenuo. To je uvek najteze iako deluje lako.
Jedino je problem sto su takvi komentari nepopularni. Sto ljudi vole da cuju ono sto su zamislili da je tako.
"Skole" jesu ovde preskupe, a zauzvrat je pitanje sta dobijas.
Stavanger jeste preskup (znam jer je pola Prokuplja tamo)
Oslo jeste magnet za balkance, jer je zaboga glavni grad.
Suma sumarum, zivot po "selendrama" je daleko kvalitetniji (i jeftiniji), a to je sustina valjda kad emigriras zbog sveukupno loseg zivota. Barem u vecini slucajeva. Izuzeci sam potvrdjuju pravilo.
Hmmm, možda je došlo do nesporazuma, meni se, kad me netko tapša po ramenu il nedaj bože po glavi

odmah prikaže magareća faca i na čelu ' jackass '
Meni je post od @suhimilek za 10,
malo mi bedasto davati lovu da me netko uči jeg spiser , du spiser...., ono, nisam retardirana da ne mogu uzeti knjigu , zagrijati stolac i to utuvit u glavu.
nažalost, sumnje su mi se potvrdile, iz muslimanskog grada bježim, naravno da zagreb i oslo nisu za usporedbu, ali meni je bula i ružnih turskih faca dosta za ostatak života. ogavno.
možda u metropoli i jest najveća ponuda poslova ali su i troškovi života najveći, kvaliteta istog najniža i navuče se najviše svakojake bagre.
manja mjesta su mi uvijek bila daleko privlačnija a i mislim da nam neće biti problem uklopiti se međ lokalno stanovništvo obzirom da smo 2/3 plavokosi
@suhimilek, gdje si konkretno i kakvi su ti dojmovi što se tiče lokalnog stanovništva? može i na pp, hvala puno