Drageee koleginice, dooobro, i kolege sapatnici po "hitiću" i m.kitiću,
sve sam više siguran da mi je pravo rešenje "EFaktura"
http://www.idea-com.com/.... rešava probleme: import podataka izdvojenih ambul. u centralnu bazu, korisnički rad sličan "Next"ovom (što sestricama olakšava rad), grupe materijala po normativu za usluge, grupe usluga po procedurama rada službi, usluga 20000024 ponovni spec.pregled po službama % na njihov prvi spec.pregled, ali i za ostale % usluge... pa onda, izbor lekara sa i bez LBO (sam uneseš, a rzzo kad može-hoće), razne kontrole unetih podataka, nema potrebe za onom aplikacijom za spajanje fajlova koja i neispravan format Fa uradi pod OK, pretrega podataka za unos, a ne padajući meni, razdvojene šifra i naziv usluge, promena cena i retroaktivno, što rzzo prosto obožava da radi, .... e sad +++ zadržane evidencione usluge pod DE potrebne za svu med.statistiku, mogu se prilagoditi po broju, nazivu i dr. spram potreba službi, pa brojni izveštaji po svim numeričkim podacima..... spartanko - Živeo Access.... Suštinski se sav posao okreće praćenju medicinskog rada, a faktura je samo nusprodukt, a ne ovako sa hitićem se samo fakturiše i podaci bacaju u bunar...
Toplo Vam preporučujem PROBAJTE.... znam da ste u silnom poslu, da ne mož' dići glavu od HEATića

pozz
89moma56
Čega se pametan stidi, budala se time hvali....i HVALOSPEV TRAŽI
See who says, when I hear coma, and what to say.