Pozdrav kolega. Ja sam iz DZ Novi Bečej, veliki u četvrtom redu što mu nije trebao mikrofon.
Citat:
krilezr:Kakvi su utisci ovog IS, ako tako moze i da se nazove?!
Isto Sr***, drugo pakovanje.
Kao prvo, nisu uslišili moje molbe, zahteve, pretnje kako god.
1. Nisu razdvojili šifarnike po tipu ustanova.
2. Nisu napravili hiden protokole za ostale korisnike, odnosno da zatvorene protokole vidi samo admin.
3. Mrežni rad je i dalje NULA, pa sam sad podigao server NT 2003 da to malo, koliko mogu poboljšam.
A možemo da pričamo i u drugom pravcu. Bazu su napravili u ACCESSU 97, čini mi se da je to alatka od pre 10-11 godina, u bazi ne postoji posebna tabela sa osnovnim podacima pacijenata već je poziva iz prvih slogova, što znači da pozicioner u bazi non-stop trči gore dole (što bi mi inf. rekli mulja). Šta je bio njihov izgovor. "To je aplikacija za prvu pomoć, dok se ne snadjete, a inače je prevljena za manje ustanove". ALOOOOO LIKOVI, pa ko ste Vi da odredjujete šta je manja, a šta veća ustanova. Gde je ta granica.
Još uvek zvanično, dopisom, napismeno nismo dobili objašnjenje kako da radimo prva dva meseca, ima samo usmena reč g-din-a Dagovića. A usmeno više ne važi ni na pijaci i tamo ima fiskalna

.
Export odnosno Import slogova sa podacima pacijenata ne radi. Buba je to već rekla. Run Time Error '9'. Čini mi se da je to greška u broju karaktera koje jedno polje prima. Izgleda su likovi export-import radili samo iz nove u novu verziju.
AAAAAA Najviše mi je krivo kada su rekli da će import sve da reši. Pa ko je još napravio takav program sa veštačkom inteligenciojom da će od tri šifre 01,70 i 81 da napravi sve ove nove. Pa kakv je taj kod, pa to je kod za Nobela ako to odradi. Nema ljudi logike, nemaju oni pojma šta tu ko zna i koliko ume.
Nastaviću se......
Sto puta sam ti SRPSKI rekao:
ono što jednom crack-uješ,
ne možeš više da patch-uješ!