Pa evo da se javim, kad sam provaljen

. Hvala Jamon-u sto je postavio link, ja rek'o da cutim i radim, posto od price u Srbiji nista dobro ne moze da ispadne. Ali, sta je tu je...
Da - radim sam - tj. Dzone sam uradio totalno sam, programiranje/grafika/sfx. Muziku sam dobio od stranih grupa/muzicara, stim da za uzvrat stavim promotivne banere - sl. kao Need For Speed.
Sto se tice ostalih igara, na eXtinction-u je samnom radio moj prijatelj Sinisa Spasojevic - deo grafike i odlicana uvodna animacija/intro. Muziku su radili Rastko Colic i Marko Milosevic (poznatiji kao MKDSL). 3D Arena/Grids of Fury je prvi test projekat na kome sam se ucio (osnove) i koji sam uradio sam.
Sve u svemu, dosta naucih, zaradih po nesto... i za sada nastavljam u istom pravcu, tj. dok ovakav gameDev bude funkcionisao ili dok ne dobijem/nadjem bolji posao ovde ili u inostranstvu.
Dosta za prvi post... nadam se da vam se svidjaju igre - nisu "bas" HL2, FEAR ili Prey

ali gura se...
[Ovu poruku je menjao dusans64 dana 29.08.2006. u 00:16 GMT+1]
When you meet a master swordsman, show him your sword. When you meet someone who is not a poet, do not show him your poem. - Rinzai (9th century Zen master)