Citat:
Davor Vlajkovic: Pa radimo na tome

Šalu na stranu, potpuno vas razumem al' razumite i vi mene

))
A sad ozbiljno:
Već duže vreme planiram temeljno čišćenje foruma, uključujući i sređivanje TOP tema. Jednostavno sam konstantno prebukiran obavezama i nikako mi ne polazi za rukom da to konačno i realizujem. Pokušaću da tu zamisao konačno i sprovedem u delo u narednih 10-15 dana, do tada
pozivam sve koji imaju neki predlog u vezi sa ovim da mi se obrate preko PP ili maila i ukažu na stvari koje im se sviđaju ili ne sviđaju.
Hvala na razumevanju.
Može i predlog ovakav...
Odvojiti...
Agencije,Biroe,Advokate,Web dizajnere..
od STR:Prodavnica,Kafića,Butika,Pekara..
od SZR:frizerskih Salona,krojačkih radnji,Auto-Mehaničara,raznih servisa...
od D.O.O Firmi,Preduzeća,Ortačkih društava...
Jer se stvara konfuzija...i sve je na jednom mestu(a sve se dosta razlikuje).
Konkretno šta je potrebno za DOO,šta za STR..itd (odvojeno).Tako će na odvojenim temama moći da se lakše prati šta koga zanima,i da se postuje.Sigurno da nije isto STR i SZR(zbog čega,šta kako ??)itd.Ovako je samo uopšteno,kao i teme od ranije koje treba "spakovati",takođe i razni "đavoli" tipa fiskalnih kasa,POS terminala,GPRS-a itd,software.Jer će uvek biti konfuzije kao i ovog pitanja..
Citat:
inodius: Nisam siguran da sam dobro razumeo, pa ako moze neko da potvrdi... Preduzetnik-pausalac moze da podize dnevno 50.000 dinara bez pravdanja troskova i razloga za podizanje tog novca, vec moze da ih podize kad god hoce i da trosi kako god hoce.
.....koje takođe stvara kofiziju tipa ako otvorim D.O.O i budem u PDV-u neću moći da podignem svoje pare.Toliko je puta postavljeno pitanje!!! A kao da ljudi nisu u suštini skontali...
Re: citat 2:
-ispravka 100000din.
-Na nalogu za isplatu pod "svrha Isplate" možeš napisati i "šta vas boli q***c" tvoj problem.Potrebno je zbog tebe da ti vodiš evidenciju šta si kome i kada uplatio podigao,preneo.Nemoraš čak ni da podižeš u banci čekaš u redu postoji za to Bankomat,Viza kartica,plaćanje sa istom.Pa dokle imaš para na računu troši ko te šta pita.(ako si paušalac,i slobodno možeš da raspolažeš tvojim novcem na računu)..tako ja bar radim, naravno kada imam pare na računu...8D
btw: Očekujemo u dogledno vreme poseban deo posvećen ovom problematikom..(nerešenim pitanjima,dilemama,savetima...i sl)
pozdrav..