Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Windows rapidly approaching desktop usability...:)

[es] :: Advocacy :: Windows rapidly approaching desktop usability...:)

Strane: << < .. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 231053 | Odgovora: 1361 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Palma
Srđan Stević
sysadmin
Beograd

Član broj: 2773

+2 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 18:12 - pre 241 meseci
Takođe. Stvarno ne vredi s njima.
This time next year we will be millionaires
- Dell Boy -

Odgovor na temu

MatrixxX
Ume da zaradi za ručak ;)
Zemun

Član broj: 60398
*.bitsyu.net.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 18:27 - pre 241 meseci
Citat:
bobzilla: Well, ja se secam da je neko krsio pravila foruma na temi koju sam ja postavio pre par dana. Da li je i to za ban? Direktno sam postovao izvode iz pravilnika u kojima lepo pise da to ne sme...

Ccc...

U temi Linux is for loosers, napisao sam sledeće:
----
Ajd malo i ja da se umešam

U mojoj firmi koristim 2 XP(uredno licencirane) računaljke, sve ostale su Linux

1)Prva XP služi u kombinaciji sa Tajima Maestro embroidery softverom, jer (za sada) ne postoji ekvivalent tog softvera za Linux.
2)Druga XP računaljka je laptop sa preinstaliranim XP-om, mada sam uredno tražio od prodavca da ga likvidira odatle, i proporcionalno smanji cenu..nije hteo, ne znam zašto

SVE OSTALE svakodnevne poslove u firmi(praćenje proizvodnje, upotreba OOorga, ORACLE-a za Linux kao baze podataka, administrativni poslovi, itd) radimo u Linuxu.

Zaključak:
Od obe platforme treba koristiti ono najbolje..samo što je toga vrlo malo na Winu

-----------

Sunčica mi je na to odgovorio:

---------
Citat:

MatrixxX:Zaključak:
Od obe platforme treba koristiti ono najbolje..samo što je toga vrlo malo na Winu

Ne seri sad. Opet nisi u stanju smisliti argument inteligentniji od neke puke generalizacije Ako ne znaš što bi pametno rekao bolje STFU.
-------------

Jebiga, na to je Administrator(tamošnji) povukao neprejebiv argument:

------------

Prekinite vise sa vredjanjem. Ako nemate argumente, cutite. Vazi i za jedne i za druge.

Marko.

-----------

..i zaključao temu.
Naravno, koliko sam shvatio, Administrator tamošnji pripada XP klanu..s**** mu se u "argumente" za zaključavanje teme, bez ikakve šanse da se pošteno odgovori.

MatrixxX is rolling, the others are stoned.

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

*.bitsyu.net.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 18:45 - pre 241 meseci
Citat:
Sundance: Privremeno izlazim iz svih Advocacy rasprava zbog premalog IQ-a sugovornika.

Jest, za veliki IQ je zaista nephodno koristiti reče "retardi, ne seri, Indolentna nakupino ganglija, i slično"

Citat:
Palma: Takođe. Stvarno ne vredi s njima.

SA nama i ne možete, sve i da hoćete..nisu vam mame pričale?

Odgovor na temu

Sundance

Član broj: 7510
*.sava.sczg.hr.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 18:52 - pre 241 meseci
Citat:
MatrixxX: ..s**** mu se u "argumente" za zaključavanje teme, bez ikakve šanse da se pošteno odgovori.

Naserem se ja na našeg voljenog linuxovca moderatora Zidooa koje retarde poput tebe pušta da divljaju bez argumenata i s namjerom vrijeđaju ljude. Jebalo ga "pravo na mišeljenje" i sprečavanje cenzure što mi je propagirao kad sam mu predložio hardening Advocacy kriterija prije 4 mjeseca, sad eto što imamo, gomilu wannabe-admina i sam-svoj-isp donkeya koji na 14 strana nisu smislili suvisli argument. I onda se neki pametnjaković nađe srat, kao, "na što se Adovcacy srozao sa svim M$ zealotima"....

Jeste jadni.

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

*.bitsyu.net.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 19:07 - pre 241 meseci
Citat:
Sundance: Naserem se ja na našeg voljenog linuxovca moderatora Zidooa koje retarde poput tebe pušta da divljaju bez argumenata i s namjerom vrijeđaju ljude. Jebalo ga "pravo na mišeljenje" i sprečavanje cenzure što mi je propagirao kad sam mu predložio hardening Advocacy kriterija prije 4 mjeseca, sad eto što imamo, gomilu wannabe-admina i sam-svoj-isp donkeya koji na 14 strana nisu smislili suvisli argument. I onda se neki pametnjaković nađe srat, kao, "na što se Adovcacy srozao sa svim M$ zealotima"....

Jeste jadni.

Pa Sunčice, ljubavi!? opet si se iznervirala!?

Šta ti smatraš "argumentima"?

To što deliš linkove ovde, i tvrdiš nešto što nije istina?

Čovečuljak, moraćeš malo mnogo više da se potrudiš, da me ubediš da ne vidim ono što svakodnevno gledam..

Boli mene uvo šta TI koristiš, ali zašto sebi dozvoljavaš da se petljaš u ono što ja koristim..ključna reč "koristim", kad već moram da ti crtam?

Zar moje KORIŠĆENJE Linuxa izaziva toliki bol kod tebe u glavi?

Odgovor na temu

Sundance

Član broj: 7510
195.175.37.*

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 19:48 - pre 241 meseci
Citat:
Sundance: koje retarde poput tebe pušta da divljaju bez argumenata i s namjerom vrijeđaju ljude.

Citat:
MatrixxX: Pa Sunčice, ljubavi!? opet si se iznervirala!? :D :D

QED.

Odgovor na temu

Walker
NBG

Član broj: 2328
217.26.75.*

Sajt: s667.photobucket.com/albu..

+2 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 20:00 - pre 241 meseci
Citat:
..samo što je toga vrlo malo na Winu

Ajde bogati :))Za sve ima samo za tebe nema ;))
Bob Hodges(Colors):"There's two bulls standing on top of a mountain. The younger one says to the older one: "Hey pop, let's say we run down there and fuck one of them cows". The older one says: "No son. Lets walk down and fuck 'em all"

Odgovor na temu

axez

Član broj: 1021
*.pat-pool.nsad.sbb.co.yu.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 20:23 - pre 241 meseci
Jebote u sta se ova tema pretvorila......

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

*.bitsyu.net.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 20:30 - pre 241 meseci
Citat:

QED.

Zanimljivo je kako neki ljudi reaguju kada ne nasedaš na njihove jeftine trikove

Zaista nikakav problem nije "nalupati šamare" društvu iz ćoška koje se samoproglasilo za nekakvu ES "elitu", ali mi ih je u suštini žao

Sunčice, vrati se, sve ti je oprošteno!
Znaš onu pesmu "bez tebe je gorko vino.."

Šalu na stranu, zašto tako reaguješ?
Ponašaš se kao uvređeno derište, što je bezveze..usput, ja sebi neću dozvoliti da tebe nazivam imenima kakvima si ti mene nazvao

Ponoviću pitanje malo drugačije, a ti proceni da li treba da odgovoriš..dakle:

Koristim Windows i Linux(neka bude po tvom redosledu ) u svakodnevnom radu.

Zadovoljan sam Windowsom, u onoj meri koliko ga koristimo, kao platformu za jedan jedini namenski program, itd da se ne ponavljam..laptop je tu nekako iznuđeno upao, jer je XP bio već preinstaliran, opet da se ne ponavljam.
Međutim, SVI OSTALI poslovi se rade pod Linuxom, jer:

1) Izračunao sam da bi mene (odnosno moju firmu) korišćenje Win platforme sveukupno koštalo nekih 20-ak K€..što za servere, što za stanice..
2) Identičnu vrstu/količinu posla možemo da uradimo, i radimo, i sa Linuxom kao platformom. Cena? neprejebiva

Da je kojim slučajem tvoja firma pred takvom odlukom, odnosno da ti kao vlasnik možeš/moraš da biraš, šta bi izabrao?

Pazi, reč je o običnim računarima, u smislu da nisu potrebne neke extra 3D grafičke kartice, nisu potrebne neke extra karakteristike, nema igranja za vreme rada(ko je lud da plaća igranje;) ), za većinu poslova se koriste kao šporet..uključiš, skuvaš, isključiš

Dakle?

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

*.bitsyu.net.

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 21:07 - pre 241 meseci
Citat:
Walker: Ajde bogati )Za sve ima samo za tebe nema )

Za neprejebivu cenu i nema

Možda za kućne korisnike cena i nije faktor o kome treba razmišljati, ali kada ne bih pazio na novce, i svakoj budali davao koliko zine(čitaj MS-u), ne bih ni za ladnu vodu zarađivao

Poučan primer je tajlandska vlada..tražili su ponudu od MS-a za komplet Win+Office, za MILION računara, namenjenih komp. opismenjavanju nacije..školama i univerzitetima.
Prva ponuda MS-a je bila nekih 300 USA dolara po kompletu!!
Onda tajci lepo seli, sračunali da prosečna plata jednog nastavnika na Tajlandu, upravo tih oko 300 dolara, će ih komplet Linux+OOorg koštati svega 3-4 dolara po komadu, sa sve instalacijom na te računare, i lepo odjebali MS

Posle ih je MS jurio iz sve snage, nudeći kompletić(doduše osakaćeni) za "svega" 37 dolara, ali ni to im nije prošlo

Sve u svemu..začin C!

U stvari, tu je najidikativnije ponašanje MS-a..svesni su koliko bi im armija od miliona korisnika posle donosila novca..no, zato je tu Linux, da sve stvari dovede u ravnotežu..i to je izgleda ono što najviše i smeta svima..Linux je "kriv što postoji"

Odgovor na temu

Walker
NBG

Član broj: 2328
217.26.75.*

Sajt: s667.photobucket.com/albu..

+2 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 21:24 - pre 241 meseci
A jel mozes da napises koji je to posao kojim se bavi tvoja firma.Tek neki info,da se zna.
Bob Hodges(Colors):"There's two bulls standing on top of a mountain. The younger one says to the older one: "Hey pop, let's say we run down there and fuck one of them cows". The older one says: "No son. Lets walk down and fuck 'em all"

Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716

+51 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:02 - pre 241 meseci
Citat:
MatrixxX:
Zar moje KORIŠĆENJE Linuxa izaziva toliki bol kod tebe u glavi?

Citat:

Šta veliš, nickname ti Matrix? Očigledno..
Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

mkdsl

Član broj: 28910
212.62.46.*

+10 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:19 - pre 241 meseci
Evo i ja na mac-u, so what? . Ej bre, batalite te priche, vratite se na temu.

Odgovor na temu

caboom
Igor Bogicevic
bgd

Član broj: 255
*.montgomery.com.

+1 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:21 - pre 241 meseci
a koja je tema uopste? tj. da li uopste postoji?

Odgovor na temu

mkdsl

Član broj: 28910
212.62.46.*

+10 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:23 - pre 241 meseci
Pa valjda postoji... ali nekako se odajem utisku da svi chekamo da padne lock, so we can all get on with our lives...

Odgovor na temu

degojs

+51 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:50 - pre 241 meseci
Čekamo da ti pronađeš ovde na Advocacy temu gde smo već raspravljali o Netcraftu pa da prestaneš da dosađuješ.
Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

degojs

+51 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 22:59 - pre 241 meseci
Citat:
Evo i ja na mac-u, so what? . Ej bre, batalite te priche, vratite se na temu.

Pa ima razlike i to ogromne. Većina Windows korisnika ovde Linux pogleda malo, vidi da je još uvek katastrofalno loš i to je to. Ili im ne radi posao uopšte ili neće da gube vreme da bi dobili sve ono što već imaju sa Windowsom.
Sa druge strane, većina korisnika Linuxa ipak skoro ravnopravno koristi i Windows. Mali broj je njih koji ga ne koriste, pored Linuxa.

O kućnim korisnicima koji bi da odigraju i neku igricu da i ne pričamo.

Da Linux može da zameni Windows, ko bi bio blesav da ga plaća? Misssim..
Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

213.244.208.*

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 23:33 - pre 241 meseci

Citat:

Šta veliš, nickname ti Matrix? Očigledno..

Ovo je za balavurdiju iz Matrix-a , i to besplatno :

"Matrix je bajka, a MatrixxX je stanje svesti"

XP-dečki, ja sam lepo rekao šta, kako i zašto koristim..no, ako ste baš zapeli, ponavljaću ja vama sve dok to ne utuvite sebi u glavu
Imam ja više strpljenja nego mnogi mozga

BTW, mogu pojedincima da preporučim lepu knjigu "Policijska Psihologija", od Radojka Milovanovića, drugo izmenjeno i dopunjeno izdanje, izdavač Policijska Akademija, Beograd, 1998.

BTW2, evo me opet u Linuxu..ako je to neki parametar

Odgovor na temu

MatrixxX
Zemun

213.244.208.*

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)24.06.2005. u 23:39 - pre 241 meseci
Citat:
mkdsl: Pa valjda postoji... ali nekako se odajem utisku da svi chekamo da padne lock, so we can all get on with our lives...

Grešak! evo ja čekam da se vrati Sun..Sun..sunce li mu, baš mi truba da mu kažem Sun..dance

A obećao je "noćas"..

Odgovor na temu

bobzilla
Bojan Popović
Beograd, Srbija

Član broj: 61783

+2 Profil

icon Re: Windows rapidly approaching desktop usability...:)25.06.2005. u 00:19 - pre 241 meseci
Citat:
većina korisnika Linuxa ipak skoro ravnopravno koristi i Windows

To ne znam. Ali znam, da to ipak nisu bas svi.

Windows free:

Odgovor na temu

[es] :: Advocacy :: Windows rapidly approaching desktop usability...:)

Strane: << < .. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 231053 | Odgovora: 1361 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.