Zanimljivo je kako neki ljudi reaguju kada ne nasedaš na njihove jeftine trikove
Zaista nikakav problem nije "nalupati šamare" društvu iz ćoška koje se samoproglasilo za nekakvu ES "elitu", ali mi ih je u suštini žao
Sunčice, vrati se, sve ti je oprošteno!

Znaš onu pesmu "bez tebe je gorko vino.."
Šalu na stranu, zašto tako reaguješ?
Ponašaš se kao uvređeno derište, što je bezveze..usput, ja sebi neću dozvoliti da tebe nazivam imenima kakvima si ti mene nazvao
Ponoviću pitanje malo drugačije, a ti proceni da li treba da odgovoriš..dakle:
Koristim Windows i Linux(neka bude po tvom redosledu

) u svakodnevnom radu.
Zadovoljan sam Windowsom, u onoj meri koliko ga koristimo, kao platformu za jedan jedini namenski program, itd da se ne ponavljam..laptop je tu nekako iznuđeno upao, jer je XP bio već preinstaliran, opet da se ne ponavljam.
Međutim, SVI OSTALI poslovi se rade pod Linuxom, jer:
1) Izračunao sam da bi mene (odnosno moju firmu) korišćenje Win platforme sveukupno koštalo nekih 20-ak K€..što za servere, što za stanice..
2) Identičnu vrstu/količinu posla možemo da uradimo, i radimo, i sa Linuxom kao platformom. Cena? neprejebiva
Da je kojim slučajem tvoja firma pred takvom odlukom, odnosno da ti kao vlasnik možeš/moraš da biraš, šta bi izabrao?
Pazi, reč je o običnim računarima, u smislu da nisu potrebne neke extra 3D grafičke kartice, nisu potrebne neke extra karakteristike, nema igranja za vreme rada(ko je lud da plaća igranje;) ), za većinu poslova se koriste kao šporet..uključiš, skuvaš, isključiš
Dakle?
MatrixxX is rolling, the others are stoned.