Citat:
cubicle: Joj... nije valjda??? Pa sta cu sad?!?! Ma znao sam da je i ta nVidia EVIL!!! Sram ih bilo...

)))
Calm down, boy, calm down... Niko nije rekao da je zatvoren kod drajvera neshto loshe... Smanji flame-bait, nije nam u interesu da i ova tema ode pod lock...
Citat:
WYSIWYG = What You See Is What You Get, je l'? Problem je sto I SEE NOTHING! Pa mi pricajte posle o podrsci hardveru i svemu ostalom...
Citat:
To download and install the drivers, follow the steps below:
STEP 1: Review the NVIDIA Software License.
You will need to accept this license prior to downloading any files.
STEP 2: Download the Driver File
Download - NVIDIA-Linux-x86-1.0-7667-pkg1.run
STEP 3: Install
Type "sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-7667-pkg1.run" to install the driver, then edit your X config file as appropriate.
Wow, complicated... Even without reboot...
Citat:
Znam da je topic...
Suzdrzhi se od komentara takvog tipa, ako nemash nishta pametno da kazhesh, idi na linux forum pa pitaj kako da instalirash fakin drajver...
Citat:
Ivan Dimkovic: ;-) Ili lepo kupis OS gde su ljudi ulozili znanje (i dobili pare) da to funkcionise bez da se ti zamajavas sa tim, sa auto detekcijom kad ubodes karticu u slot, i.. radi

Ili to. Mada i meni kad dodje neko da mu dignem XP (a dolaze), ja to naplatim - Srbija

(bez ulaska u temu da li je OS legalan ili ne, oni donesu cd - ja instaliram...)
Citat:
A, po Velikoj GNU Teoriji - svi bi mi trebali da budemo pomalo administratori, pomalo mrezni inzenjeri, pomalo programeri, pomalo Q&A testeri i pomalo korisnici...
A po Velikoj MS Teoriji - svi bi trebali da budemo pomalo debili, pomalo retardi, pomalo slepi - a po najmanje korisnici

. Zhiveo levi klik

. Ko josh chita u 21. veku na shta klikce, bitno je samo OK -> OK -> OK -> FINISH -> REBOOT
Citat:
Bojim se da GNU svet ima neku svoju internu definiciju pojma "usability" - koja se krsi sa zdravim razumom ostatka sveta (cca. 99.9% ljudi)
Necemo sad da budemo i psiholozi...