Citat:
McKracken: STOPAko pokusavas sa metodom "reinstaliram ceo OS da bi sredio modem", onda je bolje da koristis WIN i zaboravis Linux altogether.
Nemoj ga mnogo grditi. I ja sam razmisljao o ovim njegovim recima i mislim da se na to odlucio zbog toga sto je za prethodni modem imao neke drajvere i pretpostavlja da su mozda oni smetnja sto mu novi modem ne radi.
Inace, ja sam cak pristalica ceste reinstalcije iz ledecih razloga:
- reinstalcija Windowsa je tezak fizicki posao zbog brojnih CD-a koje treba ulagati i vaditi i brojnih reboota a reinstalacija Knoppixa, Mepisa, Kanotixa je cisto uzivanje - sve je gotovo sa jednim ulaganjem CD-a i traje 20-tak minuta
- uvek po malo eksperimentisem i nesto muvam, pa nesto i naucim
- pristalica sam "gotovih" resenja, bez mnogo naknadnih doterivanja i podesavanja i cim se dogodi neki problem, a ja - hop - reinstaliram. Necu da se opterecujem strahom za sistem i podatke, hocu da sve imam neobavezno i da moze lako da se baci. Nedavno sam ubo nesto, virus ili slicno, na displeju su pocele da se mnoze neke ikone, koje nisu mogle da se obrisu niti bilo sta, i ja onda reinstalirao i gotovo.
- nekad i sam brljam nesto po sistemu bez veze i sve postane nestabilno i nikakvo pa mi je i tada najlakse da reinstaliram
Jasno mi je da ovaj moj pristup ne moze da se koristi u svakoj situaciji i za svakog korisnika, ali, meni odgovara

Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!