Otkud znam, sinoć svratio i odmah mi kaže da još nema ADSL iako je u kraju gde može. Zvali ga u ponedeljek iz PTT, kažu nema za njega ADSL pošto je iz Telekoma stigla informacija da je njegov broj rezervisan kod drugog provajdera. On je inače odavno popunio više tih upitnika pa je odmah pozvao Beotel i pitao o čemu se radi pošto nikakav ugovor nije potpisao. Nema problema, dođite odmah i završavamo za dva minuta a ne kao ostali kod kojih se čeka. Ne vredi što je rekao da neće, ma oni su najjeftiniji, njihove ponude su naj, skoro su se čudili kako neko to može da odbije. Ipak, posle malo prepirke su ukapirali da on stvarno neće pa su izgleda povukli tu nekakvu rezevaciju i valjda u ponedeljak ide u PTT da vidi na čemu je.
Možda bi o ovome mogla da se otvori nova tema mada ne znam šta je gore, dal' da mi prigovore da idem OT ili da mi ne dozvole novu temu kada se već priča o ADSL u Nišu.

Ipak, to bi mogla da bude neka uopštenija tema, možda se još negde dešava ili će da se desi da provajder jednostavno prigrabi nekoga.