Citat:
meraklija: Ovaj moderator je unistio temu i forum adsl - sta je sa temom koja je zapoceta od trenutka kada je adsl proradio u Nisu?
tema je zakljucana, i zamoljeni ste da diskusiju nastavite u ovom forumu, koji se vec dugo vremena bavi adsl-om u Nisu. Koliko vidim forum ADSL je ziv i zdrav
Citat:
Gde je promasena tema ili prekrseno pravilo foruma?
Pravilnik, clan 2. Ne ponavljajte teme. Vec sam u navedenoj drugoj temi objasnio zasto.
Ne zelim da se ponavljam.
Citat:
...ali ovog puta je to bio cilj moderatora jer ni jedno pravilo foruma nije prekrseno - ili ga savrseno ne interesuje sto je adsl proradio u Nisu (U TOM SLUCAJU NE ZASLUZUJE DA BUDE MODERATOR), pa si covek nije nista ni razmisljao nego ajd ce brise, da radi nesto - on zavodi red!
Moderatori nisu policajci. Vec objasnjeno.
Citat:
JA VISE NECU DA TOPIKUJEM NA OVOJ TEMI zbog izuzetne samovolje i loseg kriterijuma moderatora, izuzev ukoliko se ne otljuca tema koja je objavila pocetak rada adsl-a u Nisu ili se doslovce ne postuju ista pravila u svim slucajevima - onda treba skinuti pola prispelih poruka.
Vase pravo. Kao sto sam vec napomenuo, imate pravo zalbe, ali ona se ne iznosi u ovom forumu.
Citat:
Moderator je nedorastao usluzi adsl-a i umesto da sam inicira novu temu za korisnike koji su krenuli sa koriscenjem adsl-a u Nisu, on unistava forum, izaziva i trazi da se postuju ovakvi nepotrebni topici.
FYI, moderator radi u jednom internet provajderu, i bas se ADSL-om i bavi.
Citat:
Skinuo sam sve moguce brzine adsl-a u praksi i prosek brzina za download i upload, medjutim takav materijal necu prezentovati na forumu kod ovakvog moderatora. Eto ti sada podizanje kvaliteta i zato ga nema Es u top 10 i nece ga ni biti, sada znam zasto je tako.
Prioritet treba da budu kolege korisnici, a ne "borba" protiv zlih moderatora

Postuj svoj material, siguran sam da nas sve interesuje sta si zakljucio.
“Choose a job you like, and you will never have to work a day of your life”
“Looking at small advantages prevents great affairs from being accomplished”
"Great power comes with great electricity bills"
"The fact that there's a highway to Hell but only a stairway to Heaven says a lot about
anticipated traffic volume"
"Fate: protects fools, little children, and ships named NCC-1701"