Sumnjam da iko namerno sabotira, jer je svima u interesu da stvar proradi i da se pare obrcu. Istina je, da je lepse ako ti kazu istinu, da ne obecavaju bez veze, ali to ima 2 lose posledice:
- nekad se ispostavi da je istina lepsa od obecanja, nesto krene brze nego sto se ocekivalo - meni Telekom povezao ADSL i na modemu lampica svetli a kad sam zvao provajdera, oni MENE pitaju: "Kako znate da su vas povezali? Jesmo li vas mi obavestili?"
- istinu mnogi ne vole, lakse je uplatiti kad ti kazu "Bice za 10 - 15 dana" nego "Obicno bude za 10 - 15 dana, ali niko vam ne garantuje"
Ja sam uplatio 01.februara 2005 i dobio ADSL 18-tog februara, bez ikakvih intervencija, veza i slicno. Znaci - moglo je i uradili su, to je cela prica. Namerno izostavljam koji je provajder, jer to skoro da nije bitno. Moja poruka je: imajte strpljenja ali pratite situaciju, ipak ih povremeno pitajte kako ide i dokle se stiglo. Pricao je covek iz Sezama (Zlatko Zivotic) da se ozbiljno radi - jednog dana su napravili u nekoj centrali 400 prikljucaka! E sad, da li bas u "tvojoj" ili "mojoj" centrali to odlucuju zvezde

Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!