poZ
Sigurno je u pitanju trojanac .
Da bi bila najsigurnija da si ga se resila formatiraj disk ; format c:
Zatim instaliraj Windows i sve ostale programe koji su ti potrebni . Bilo bi idealno da imas dva HD (hard diska) ili da ti je barem taj jedan podeljen na dve particije , onda prebacis sve vazne podatke na drugi disk (drugu particiju) pa formatiras ovu sa koje si prebacila , pa zatim isto to ponovis i za drugu particiju . Medjutim neko je vec rekao da to nije dovoljno . Naravno da nije posto ce taj neko najverovatnije pokusati ponovo da ti ubaci trojanca . Potrebno je da zastitis svoj racunar , sto stvarno nije previse tesko . Da ja sad ne bih duzio sa pricom preporucujem ti da poslusas coveka koji koristi nick zastita i da odes na njegov sajt ww.zastita.co.yu , posto tamo stvarno imas dosta dobrih tekstova na nasem (srpskom) jeziku . Samo nadji odgovarajuci tekst za tebe i prati uputstva , nista lakse
P.S. "zastita" zasto se ti pravdas , kolko sam ja shvatio svrha tvog sajta je da uputis ne upucene kako da se zastite . Po mojoj nekoj pretpostavci korisnici Unix platformi svakako ne spadaju u neupucene , tako da ni nije neophodno da imas tekstove o zastiti Unix platformi . Pocetnici sigurno nece koristiti nista drugo sem Windowsa , a tvoj sajt najvise takvi posecuju tako da je skroz OK po meni sto su tekstovi uglavnom vezani za WINDOWS. Ako sam se zajebao sto se tice svrhe tvog sajta , onda sory , ovo je samo neko moje misljenje .

"...and the earth becomes my throne
I adapt to the unknown
under wandering stars I've grown
but myself but not alone
I ask no one!"