Nashao sam na nekom forumu kako da se instalira kad onako prijavi greshku da nema Qt-a a u stvari ga ima. Contol Panel radi ali oce da se zatripuje koji put, tako shto mu neki od ono malo kartica shto ima ne prikaze sadrzaj ili jednostavno pukne.
Control Panel je korsitan da ne bi stalno pokretao fglrxconfig i editovao xorg.conf
Inache nama bash mnogo opcija u njemu ili ovaj ne prikazuje sve. Konkretno podeshavanje FSAA i sl, shto izgleda mora i danje ruchno sa fglrxconfig-om
Inache ATI drajver za xorg 6.8 radi ok...
Uspeshno poterana ut2003 igrica koja ima porshku za linux.
Josh sama igra ima NV logo ..

)
Poteran je i TV-out ok samo kad bih nashao bilo kakav overlay rezim za video na njemu.
Raniji drajveri su imali opriju neshto kao VideoOverlayCRTC2 ili sl. Naravno u xorg.conf-u(odnosno onda je to bilo u xfree-u..al to je isto samo je ovaj ime promenio) ali sad to ne pali. Mozda treba drugachije.
Jednio shto imam probleme sa DivX-om dok sa starim drajverima(MESA) nisam imao..
Kad pustish sliku u full screen oce da uspori film i da secka a u prozoru radi ok.
Usporenje sam reshio al' ako pokrenem bilo koji prozor preko videa opet dolazi do usporenja filma. Ima li za to neko reshenje. Mozda je i do player ...Mplayer i Xine koji dolaze uz MDK 10.1 official i oba imaju problema.
Inache onu poruku na ati sajtu sa i ja video...ali opet mi nije bilo jasno ...zashto nije htelo da se instalira kad je sve u vezi QT-a instalirano sa MDK-om 10.1