I sad, namestim ja to sve fino u FFu. Sve se slaže i na papiru, i u browseru i dodjem do tačke kad treba da namestim da barem 85% FF-izgleda bude i u IE.
Ali ne lezi vraže! Posle sat-dva isprobavanja raznih glupih i pametnih kombinacija, zatim dva sata Guglanja ostanem na početku. Onda napravim test stranu da vidim je li problem u onom glomaznom kodu 3-column layout-a ili u IE (jer na raznim mestima na netu sam nalazila da margin: auto jeste rešenje za to što želim). Test kod je jedan jedini div i u njemu jedan jedini paragraf na koji u IE ne deluje margin: auto iz CSSa, sve je na levom kraju strane umesto na sredini.
Da li je ovo poznat bug ili to specijalno kod mene ne radi? (Nešto mi neverovatno da jeste a da nisam naišla na njega).
Što se tiče workaround-a, još par mogućnosti mi je palo na pamet ali one će menjati izgled strane u zavisnosti od rezolucije, mada bi i pored toga trebalo da izgleda OK. Pritom ja koristim 1152x864.
Use The Force!
“Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”
“Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”