Citat:
agasoft: (npr. uz MobiPRO 30) svakog meseca besplatnih pola sata razgovora. Da li vam
neko od prodavaca nudi to?

>
Nudi mi to ali ja razgovarao pola sata ili minut na isto mu dođe.
pa covek hoce da kaze da je najveci deo te pretplate (ili sve?) za istih onih 30 minuta po istoj ceni koju placaju i svi ostali korisnici mobipro 30 paketa koji su ga uzeli bez telefona a ne za telefon, telefon ti daju najverovatnije po nabavnoj ceni samo da bi se obavezao da ces biti njihov korisnik recimo narednih godinu dana
Citat:
agasoft:> Inače, ma koliko bilo glupo, legalno uvezeni telefoni su uvek skuplji od
onih "snašli smo se" varijanti. Ovako, postoje dve ponude, pri čemu je jedna
jasno povoljnija.
>
hahahahahahahaha. Legalno ili ne ja dobijam istu garanciju i uz legalno
uvezen i uz nelegalno uvezen telefon.
to ti mislis, nazalost i kvalitet i garancija su nekoliko puta losiji (inace da se ogradim odmah telefon nisam uzeo od mobtela nego od JEDNE OD RETKIH prodavnica u gradu koja je prodavala zaista nove i legalne telefone)
ovo mi je vec 5-ta godina koriscenja jednog istog telefona uz zaista dosta lose fizicke/temperaturne uslove (ispadanje/vlaga ...) sa jos uvek prvom baterijom koja umesto 5 traje 4 dana doduse ali je i to bolje nego nula kod drugih koji su "legalni",
kolega koji je takodje tamo kupio je sam flashovao telefon i tako ga pokvario, cak je i rekao sta je radio, i telefon mu je ZAMENJEN ZA NOV (a ne "nema garancije na softwer")
toliko o "istoj garanciji"
naravno dobro je imati mogucnost izbora
So Long, and Thanks for All the Fish