Uf jb** vecinu korisnih koje ja koristim ste spomenuli ali btw ja ih imam oko 70 install od cega samo tri privremeno disabled dok ne zatreba
I firefox je isto brz kao i prazan ( dobro skoro isto)
Zaboravili ste jednu od najboljih a to je session saver inace extenzija koja snima sve otvorene tabove i prozore i ukoliko zelite ponovo ih na svakom startovanju browsera otvara
Btw da ne bi bilo smarajuce moze se iskljuciti ponovno otvaranje pri svakom startu firefox-a ali recimo veoma koristan deo je pamcenje posle crash da li samo fox-a ili celog sistem (nestanak struje slucajni restart ext)
LINK ili
strana
Takodje tu su i
Auto form- za popunjavanje svojih informacija(tacnih za razliku od bug me

)
BlogThis - odlicna mala extenzija koja omogucava da u svoj blog postavite direktan link na neku stranu ili link samo jednim desnim klikom misa
ConQuery- dobar dodatak za one koji cesto konsultuju on -line pretrazivace i recnike (google wikipedia dictionarys ext) daje mogucnost da direktno desnim klikom oznacenu rec posaljete na zeljeni pretrazivac bez potrebe za setnjom do gornjeg desnog ugla
Marijuana cookies - objasnjenje na strani proizvodjaca pa pogledajte i uzivajte

)
http://www50.brinkster.com/firefoxxx/
Edit CSS - za sve koji hoce direktno iz browsera da citaju style sheet i mozda potave svoj
Link preview - omogucav pogled na drugu stranu

) (pogled na to sta je iz linka)
google preview - isto to samo za google search -ne preporucujem ga bas jer moze da uspori ucitavanje strane ako imate dial ako ne no problemo uglavnom moze u svakom trenutku klikom na status baru da se disable ili enable
Live bookmark- svi znate za rss u firefoxu pa samo dodatak koji stavlja oznaku u status bar kad strana ima mogucnost rss atom ili xml
Flashblock- obavezna stvar ako imate dial-up zamenjuje sve dosadne banere u flashu i ostale flash zezancije sa dugmetom na koje mozete ali ne morate kliknuti (verujte ovo tri put ubrzava surfing tj ne usporava)
Infolister - lepa stvarcica koja daje pregled instaliranih extenzija i tema u txt ,html i xml filu i mogucnost snimanja na disk i upload-a tako da mogu i da vam posaljem moj spisak
mozcc - (za one koji znaju sta su creative coomons ) prikazuje rejting tj oznake creative coomons za svaki site kroz koji prodjete
Uf ima jos dobrih ali i ja ga pretera smara ovo tipkanje a i moderator ce da mi kuka ( da se zali na duzinu poruke) uostalom imate lepo razvrstane na mozilla sajtu extenzije pa potrazite i probajte
Btw da ne bi stavljao linkove za sve ove mozete ih naci prostom pretragom na mozilla sajtu a svi znate kako se to radi! ili mozda ne? xixi poz
MOD BytEfLUSh: Ispravljeni tagovi
Life is to short for bullshit so if you want something go for at
Want something to ask or do shout out dont weight to some snipe madrf**ker came or do before you xixi
Citat jednog neobicnog lika
thunderlord