Sto se tice XORO playera ...mislim da cu razocarati vlasnike SKYVISION playera ( nazalost i ja sam jedan od tih ) ali je ovaj XORO za 3 klase bolji uredjaj. Imam i ovaj uredjaj , preciznije model HSD 310 (znaci nema 5.1 zvuk ostalo je identicno kao i kod ostalih modela stim sto neki modeli imaju karaoke , mada je po meni to nebitno).Isprobao sam uredjaj sa svim medijima radi ko DOXA pusta sve zivo , audio DVD, mp3 ,pojedinacne DIVXe znaci na jednom CD ( za sto moj SKYVISION nece i da cuje samo play i nista nediraj jer odmah vrati u meni) ovde to radi perfektno ,6 DIVX na jednom DVDu ,i sto me je najvise inpresioniralo..radi fantasticno brzo..5x brze nego SKYVISION znaci sve funkcije, menije ,ucitavanje titlova ,SVE!!!..Sto se tice tilova cita .sub.smi.srt.Titlovi su mozda nesto manji nego na SKYVISIONU ali su odlicni sa tamnom pozadinom u podlozi tako da se cita sa lakocom cak i na jako svetlim pozadinama. Ne znam sta da vam vise kazem ..uredjaj je fantastican....ne treba vam bolji uredjaj veruj te mi..(HSD 400 i 401pro sa 5.1 sistemom).Da ne zaboravim....SKYVISIONOV daljinski kontroler je smesan u odosu na ovaj koji stize sa XORO playerom ..Na zvanicnom sajtu
www.xoro.de imate uvek aktuelne i sveze firmwere za sve uredjaje (SKYVISION i sajt nema - u prevodu KESA ! )
Imao bih i jedan predlog ...nisam stigao da pogledam koji je chip unutra ,ali je firmwere veoma slican skyvisionu tako da bi bilo interesantno da se proba ovaj firmwere sa XORO-a na SKYVISIONu. Ajde momci koji imate programatore ..vi mozete da probate

.
Pozdrav od Ravena - net tice...poznatijeg kao Master of the Internet
[Ovu poruku je menjao lancia88 dana 04.01.2005. u 11:26 GMT+1]
Raven see everything so be careful:)