Citat:
zi:::
Da li se tebi ikad srušio, da li se lako konfiguriše?
Ako može koja rečenica opširnije, pošto me interesuju utisci iz prve ruke.
http://www.image.imgfreak.com/snimak2.png
Ima toga još, ali je ova nekako naupečatljivija, zato što je sa LH slate temom..doduše samo dekoracija prozora.
Šta znam..kod mene se ne ruši..jednom ili dvaput se šlogirao, ali je to daleko od "svakih 5 minuta".
Za razliku od ranijih verzija, restartuje se munjevito, bukvalno u 1 sekundi.
Mislim da oni kojima E17 pravi probleme, verovatno nisu ispoštovali celu proceduru instalacije, ili im nešto od biblioteka fali..
Kod mene su, na 2 računaljke instalirane 2 verzije, jedna je 006, instalirana iz sorsa, druga je novija, 007, spakovana u rpm binarni, obe rade prilično ok.
Epleti su izbačeni, odnosno verzije za E16 ne rade pod E17(mada, iskreno, nisam ni probavao da ih budžim" pod E17, a video sam neke šotke sa takvim egzibicijama)
Doduše, mene epleti i ne interesuju mnogo, uglavnom koristim Kreleta..nekayko mi lakše da ga seljakam
Osim samog E17, još više me oduševljava Evidence, fajl menadžer, genijalno koncipiran, i predstavlja idealnu, po meni, kombinaciju za rad u Linuxu..dok si u prozoru, kresneš ESC taster, i eto ga komandni mod
Zatim Entice, za pregled slikica..neopisivo lepo i udobno za rad

mada, sve je nekako drugačije, treba malo vremena da se navikneš, ali posle toga shvatiš da su svi WM, zajedno sa šugavim Wintendom, svetlosnu godinu iza ovoga.
Egenmenu, programče za generisanje KDE i GNOME menija.. Exige, prozorče slično "Run" pod Windows-om, Entagle, aplikacija za dodavanje/brisanje stavki u meniju..ima svašta, pola stvari i nisam još isprobao

Tu su i moduli za sve i svašta, ali posle nekog vremena me iznerviraju, pa ih isključim

osim sata, naravno, on me uvek podseća koliko je LH iza E17
Uglavnom, radi prilično pristojno, ali, kao što rekoh, treba malo vremena da se navikneš na drugačiji način rada, u odnosu na KDE/GNOME..naravno sve specifične aplikacije iz njih rade bez problema, barem kod mene.
Za kraj, poslastica je Entrance..login menadžer..neviđena lepota!..Wintendo-hendikepirani mogu samo da nas mrze
Citat:
Igor ili zi::, whatever
Ma ok je, ono je bila šala...Dragan iliti MatrixxX..sasvim svejedno
MatrixxX is rolling, the others are stoned.