E,nema smisla-peti put pishem ovaj odgovor! Pa zar nema nachina da se poruka koja se pishe ne brishe tako lako?! Uh!
Elem, bash mi je drago da sam vas razdrmala momci!

I da sam prekinula ovu ochajnu pauzu od mesec i kusur dana koju ste napravili! Sram vas bilo za to!

Inache, obecala sam da cu poslati svoj rad i to cu i da uchinim, samo ne danas, vec kroz nekih 7-8 dana.. Komp mi je imao velikih problema u poslednjih mesec dana pochevshi od napada virusa koji je jedva preziveo, pa do raznih vrsta izliva besa od strane ljudi koje zovu ''serviseri rachunara'' (pih!), tako da je krajnje reshenje bilo-Uzmi stvar u svoje ruke i popravi mashinu.. I to sam i uradila i josh uvek radim.. Malo sporije traje zato shto.. Ma nebitno, i ovo shto sam do sad napisala je vec predugachko..
Najavljujem rad koji je neshto otprilike kao moj prvi rad u 3dmaxu (inache verzija 6)-naravno u radove nisam rachunala pochetnichke kocke, lopte i tome slichno). Rad u stvari predstavlja verziju neke kuce koju sam osmislila, dizajnirala ili kako se to vec kaze, sa neshto malo dvorishta okolo..
Rad dakle nije nishta spektakularno, mozda samo malo lepo..

Vi cete, iskreno se nadam, izruchiti sve svoje primedbe na sto, tj. reci cete mi shta tu sve ne valja, pa da sledeci radovi budu bolji.. (a sledeci radovi bi trebali da budu prostorije te kuce, koje sam isto vec osmislila)..
Uzgred, Abishai, s obzirom da si domacin ovog kutka Elita, red je bio odavno da nam poshaljesh neki svoj novi rad..
CU!
PS-Oprostite shto oduzih.. Znam tako da se zanesem..
[Ovu poruku je menjao forrest_gump dana 20.10.2005. u 22:43 GMT+1]
''My mom always says-Life is like a box of chocolate.. You never know what you gonna get!''