Dilema ne bi trebalo da postoji, posto su to 2 sasvim razlicita fakulteta. Nema tu tezi i laksi, vec kolicina rada koji si spreman da ulozis da bi zavrsio fakultet. Ako si spreman da se odreknes slobodnog vremena, izlazaka, vikenda, gledanja tv-a, i da 90% vremena provedes na predavanjima, i kod kuce nad knjigom, onda je ETF pravo resenje.
FON je vise j...vetarski fakultet, izlasci, zurke, druzenje, sedenje u studentskom klubu, kampanjsko ucenje (za to je dusu dao), prepisivanje na ispitu (sto je na ETF-u gotovo neizvodljivo), bubacenje ekonomsko-menadzerskih besmislica u ogromnim kolicinama (heh, nista nije savrseno

).
Na ETF-u je visi prosecan IQ, ali zato na FON-u ima mnogo veci % koleginica.
Sto se tice prakticnog znanja, nigde se ne nauci. Na FON-u se trazi da ti sam kod kuce nesto naucis, ili da ti drugi rade seminarske iz programiranja, pa neko kad zavrsi fax nista ne zna.
Sam sistem usmenih ispita na FON-u nije pogodan za kardiovaskularni sistem, pa bih zbog toga preporucio ETF, gde se ispiti uglavnom pismeno polazu. Pogotovo posle reforme kroz koju je prosao, sada je dosta lako studiranje na njemu, sto na FON-u nikad nece biti slucaj, jer je teze reformisati nesto sto je u haosu.
Zaboravih da pomenem, na ETF-u je besprekoran red i rad, dok na FON-u uprkos imenu, vlada totalni haos, u svakom mogucem vidu. Ali, nemoj da te to sve sto sam napisao obeshrabri da upises FON. Nije on tako los

.
Romanes Eunt Domus