@DigitNBG
Sto se tice parametara snimanja fotografije, hteo sam to da uradim ali tada ne bih smeo da postavim to polje pod obavezno (u slucaju da posetioc ne zna)... ali cu postaviti novo polje u formu, pa ako neko zna i ima volje da napise, dobro doslo.
Prirucnik ce definitivno biti i u (ili samo) u html formi, i dodace se verovatno tvoji predlozi i jos neki motivi... mislim da ce vec sutra biti prirucnik "na samom sajtu"
Da u pravu si za A75, bice i njegove specifikacije, ali trenutno se rade Ixus modeli, jedan nikon i "ostali" pa kad se to zavrsi onda cu ubaciti i A75 (mozda i pre....)
Ovakvi komentari vezani za content su mi dragoceni pogotovo od osoba sa malo vise znanja iz te oblasti. Hvala na istim!
@broker
Hvala na kritikama,
Sto se tice navigacije, glavna navigacija je gornja horizontalna, postoji na svakoj stranici dok pomocna se nalazi u vidu (takodje) horizontalne navigacije, gde sa jedne strane stoji crumbs (rucno) a druge u zavisnosti od lokacije pomocni linkovi (kao sto su galerija oglasi pocetnik ste...)
Navigacija nije konzistentna?, ne znam, meni izgleda da jeste - uvek imas glavnu navigaciju i putanju gde si + one pomocne linkove (u zavisnosti od url-a). Od misljenja kolega i nekih ostalih posetioca, lako se snalaze a sto je najvaznije ne mogu da se izgube (znaju gde su)... mozda gresim
Sve je uradjeno rucno... osim formi za slanje, ali verovatno cu da e-mail adrese zamenim pomenutom formom za kontakt, putem koje ce da se salju eventualni kontakti.
Mislim da si pogresio za tezu da nisam vican web dizajnu (moje misljenje), ja nisam vican web developmentu, i programiranju ali za graf.dizajn ili web mislim da imam veze sa tim
Potpuno si u pravu kada kazes da treba naci nekog ko ce da isprojektuje sajt... naime, ja bih hteo da to bude php i da se potpuno automatizuje, sajt ovakav kakav je ne znaci da mislim da je tako najbolje... vec bih hteo da to odradi neki profesionalac, i nekog koga znam kao takvog a jedina prepreka mi je kinta, znaci 1000+ EUR, a toliku investiciju trenutno nemam... Cim bude stanje bolje bice i sajt, sa programerskog i code aspekta bolji.
Hvala i tebi na kvalitetnim kritikama!
@abyss
Dogovoreno abyss, prihvata se i tvoj glas.
Nego da te pitam, spominjao si neku pomoc ako zatreba... e sad ja bih da implementiram 4images galeriju pa me zanima kako da je rucno prevedem na srpski, jer ne postoji lang.pack za Srpski, znaci da li je to uopste moguce? Neke smernice ili predlog u vezi istog?
Pitam tebe (a i ostale) jer si komentarisao za pomoc i php... ja se ne razumem u to tako da...

. Hvala
Ako neko ima iskustva sa 4images, dobro bi mi dosla ista
Pozdrav!
Digitalni fotoaparati i oprema
http://www.foto-oprema.com