Citat:
Ja sam cuo da je ta petnica jednom g****...
Ovaj moj ortak mi je pricao da je on poducavao profu o tcp/ip...
Sad ne znam sta je istina ali ne verujem da tamo profesori znaju nesto posebno(mislim samo na ovom polju)
Kao i svaki prosecni computer freak cim sam dospela u svoj topli dom stavih naocare i sedoh za comp. Popnem se na net da vidim sta se gde desava kad videh ovu intereasantnu porukicu...Ok, poruka jeste budjava (jos iz februara), ali ja zaista nista ne mogu da precutim, pa ni ovo...
Elem...
Vrlo su mi gotivne price rekla - kazala, stoga zaista volim da cujem tu cuvenu recenicu: "Meni je baba Mileva kazala..." i ja joj u potpunosti verujem iako je ona jedna onako obicna, blago senilna baba, i necu dalje da se upustam u, jelda, stvari za koje mi je ona rekla da su lose...
•••
Dakle...Svi znamo da, da bi dospeo u Petnicu (u daljem tekstu isp) moras da posaljes svoju biografiju, esej i da popunis jos milion raznoraznih formulara. Na osnovu njih komisija odredjuje koga ce da pozove. Normalno, kako nejdemo ni na kakve razgovore oni zaista ne mogu da procene kakvi mi ustvari jesmo. Stoga, u svakoj grupi (ok, ima izuzetaka) uvek ima nekolicina ljudi, koja nije zadovoljna, koja odbija da radi, i koji nikad vise ni ne dodju u isp, i koji kada se vrate, jelda, tamo odakle su dosli (da prostis), mislim na grad iz koga su dosli, pricaju lakovernim ljudima kako je isp sve i svasta i kako su svi predavaci losi, i kako su predavanja losa i kako te muce da radis i blahblah...
Zasto ovo pisem?
Zato sto nije tako i mislim da bi ljudima trebalo zaista mnogo tudjih dobrih misljenja da shvate da je isp verovatno najludja stvar koja ce im se desiti u zivotu, a ako ne to onda bar najkorisnija...
No da se vratim prici...
Svi vec znaju standardne price ne spavanja i tako toga...Za spavanje ima sasvim dovoljno vremena (dakle, svaku noc se mogu sklepati bar 4 sata), ali svi bi radije igrali mafije (nikad necu razumeti zasto i kojim cudom sam svaki put bila mafija...posle je bilo dosadno, stalno su me prvu ubijali) nego spavali u toplom kreveticu. I tako prolaze noci i noci, normalno, ne prospavane, al je ipak svima dobro. Sto se tice hrane zaista je dobra, ne mogu se pozaliti...Predavanja su raznorazna, ali sva do jednog interesantna...Mnogo je dobro i to sto su na primer ljudi sa istorije imali predavanja iz astronomije i biologije, i mi sa lingvistike iz istorije i sociologije i antropologije etc.
Anyway isp zasluzuje zaista tri plusa ( + + + ) i jednostavno si tamo ono sto jesi, pitas sta god hoces i kad god hoces, bez straha da ce predavac poceti tebe da ispituje....Nije ni slicno skoli, i mislim da je stvarno glupo sto mnogi imaju pogresan utisak o ljudima koji su tamo i o isp uopste...
Eto toliko....
Pozdrav

)
P.S. Maricu, nisam znala da si se i ovde prikacio....hihihihihihihihihihihihihi....