Ne ovo je sto mi je napomenuo covek , korisnik , Intesa BG . Ja sam cekao u redu da podignem karticu , posto je stara istekla , rok vazenja 2 god , a on se pozalio da su ga opeljesili .
Ja naravno nisam isledjivao coveka oko mnogo detalja

samo mi je napomenuo da mora da ide u pravnu sluzbu , da su mu sanse ne bas sjajne , jer navodno u ugovoru Banka pere ruke od bilo kakvih Neautorizovanih transakcija , bez obzira ko je kriv !
Jer ne mora da znaci da je korisnik , uvek hackovan, Ebay i PP imaju dosta bezbednosnih propusta , posebno E bay . Mene E bay stalno bombarduje porukama , da svakih 30 dana menjam sifru , da je bilo bezbednosnih propusta kod njih itd . Yahoo takodje . Ne znam ni sam koliko su puta bili hackovani i pokradeni su svi podaci koji su dati Yahoo-u .
Za sve to sada Intesa pere ruke , po principu ko vam kriv .
Zato covek mora sam da se cuva , tako sto nece biti para na racunu gde je kartica , pa niko ne moze da ukrade, niti on da mahinalno pritisne i plati nesto , sto mu ne treba . Jer dok ima dva racuna , pa dok sam premece sa jednog na drugi , da bi transakcija prosla , taman ima vremena da se razbudi