Sto se tice ADSL-a to je proveren fazon Grckog OTE-a (koji btw ima vecinu deonica u ptt-u).U ugovoru stoji da recimo uzimas flat rate 128/384 ADSL vezu, a onda ispod JAAAAAAKKOOOO malim slovima pise da ta brzina zavisi od trenutnog saobracaja u mrezi, itd.... mada ADSL je za sve pohvale.Sad vidim da ce iste fazone da prodaju po Srbiji.Najbolje je bilo kad sam pozvao da napravim prijavu za ADSL pa su mi rekli da ne moze jos u mom delu grada jer NEMAM BAKARNE VODOVE !!!! ,

, Nema veze, to je bilo pre Bozica, sada moze i ja ocekujem uskoro ADSL.Jedino sto je ovde mnogo skuplji nego sto ce biti kod vas (meni su rekli u ptt-u 2000 din. za 256/784 vezu), za 256/784 vezu uzimaju 35 evra pretplatu i 65 evra je najjeftiniji provajder....
Najjeftinija kombinacija je 128/256 i to sa 20 evra pretplate i 17 evra za provajdera.Ima i jos jedna fora, a to je ADSL FOR ALL

koja je na fazonu protoka, i to: pretplata 20 evra, plus protok do 1000MB 5 evra, a do 3000MB 10 evra.Plus 0.015 evra za svaki MB prekoracenja.Ja mislim da vam je najbolje da se organizujete u lokalu, da uzmete jednu ADSL 256/784, postavite AP, i 5 vas placa po 400 din. mesecno.Plus igrate igrice preko net-a, razmenjujete fajlove, itd...
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...