Citat:
||NeX||:
Nije tema right klick, već moj trud.
Ako misliš na to da će drugi ukrasti tvoj kod onda moram da kažem da mi se čini da je tvoj pristup pogrešan. Prvo, to ne možeš sprečiti jer npr. u Operi mogu da radim sa tvojom stranicom šta mi se prohte, a drugo, to nije u skladu sa filozofijom www-a. Bolje na početak svog sorsa stavi neku napomenu da zadržavaš sva prava ili nešto slično.
a sad opet na moje stranice.
Citat:
Znaći Trunksu se više sviđa HardRock, a ostali?
Dajte par komentara kako to još popraviti?
www.hardrock.co.ba : Sviđa mi se, boje i grafički elementi su skladni, kvalitetni a struktura sadržaja je dobro osmišljena. Logo tj. gornja slika sa natpisom Hard Rock Fan Club bi mogla da se izmeni. U ovoj varijanti se mnogo primećuju nus-pojave jpeg kompresije, slika je mnogo zamućena. S obzirom na to da ostali deo sadržaja karakterišu čiste boje i prepoznatljive linije razgraničenja između elemenata, ta slika odudara. Misli o tome.
www.korak.ba : Fino. Nije loše, čak mi se i dopada. Ipak, prvo taj logo sa neprestanom animacijom i menjanjem boja između tamno crvene i bele, iako na prvi pogled deluje zanimljivo, vrlo brzo dosadi i samo odvlači pažnju od sadržaja. Sledeći citat je suvišan, to se više ne koristi: Najbolji pregled sa IE 5.5+ i Netscape 6 na rezoluciji od 1024x768 ili 800x600 na 32bita.
Bravo.9azad hostu ack koji neznash
If Microsoft invented plumbing, legions of hackers would smugly discuss the benefits of washing in a stream.