Citat:
bojan_bozovic:
Ja koristim Konqueror (like Gecko
‘De baš Konqueror, kad već imaš Firefox koji je sto puta bolji.
Citat:
bojan_bozovic:
idem na drugi sajt da uzmem informacije. I tacka.
Ma jeste, svi sajtovi imaju potpuno iste informacije, k’o da ja sad mogu da biram na koji ću sajt da odem. Mogu čak da odem i na sajt druge banke, iako nemam otvoren račun tamo...
Citat:
bojan_bozovic:
ne gajite iluziju da korisnici bas umiru od zelje da vide vas sajt - ma sta bilo na njemu - ako to ne radi sa ie ili nn ili operom ili konquerorom, mislim da ce korisnike da zaboli ono...

otici ce na drugi url
E ovo je zajebalo i Maxima i celu diviziju
Elem, često posećujem jedan sajt sa koga skidam razne PDF fajlove koji su mi potrebni i skoro svaki dan se pojavi po neki novi fajlić koji mi treba. Sajt je na kineskom i veoma je teško doći do informacija na njemu, ali jbg, to ima samo na tom sajtu i na još nekoliko, ali se na ostalim sajtovima plaća. Takođe, Search skripta radi samo u Internet Explorer-u, a ona je od presudne važnosti, budući da ne znam kineski. I šta, ja treba sad da batalim taj sajt samo zato što ne radi u Firefox-u i da odem na neki drugi i da papreno platim za te PDF-ove?
Jednostavno previđaš činjenicu da nekih informacija nema na drugim sajtovima ili ih ima, ali ih je veoma teško naći. Isto tako, meni ne pada na pamet da menjam banku samo zato što je stranica pravljena za IE. Ako je meni stalo do neke informacije promeniću i 100 browser-a da bih došao do nje.
This time next year we will be millionaires
- Dell Boy -