Prvo da se zahvalim na brzim i korisnim odgovorima... Elem, po ovom pitanju, pronasao sam jedan zanimljiv url:
http://www.sitepoint.com/article/search-engine-friendly-urls, covek je opisao 3 nacina na koji se ovo moze prevazici, ddz, tvoj je 4.

... Dakle, zeleo bih da zakljucim, google ipak ubacuje dinamicke strane u bazu, ali moje nece... prepostavljam da google to cini na osnovu page ranka, koji je (za sada 0 na inkriminisanom sajtu), tek je pre par dana pokrenut...
Ovo mi nije jasno: zasto je url poddomena koji je bio u linkovima na prvoj stranice sajta ipak usao u bazu, a ostali dinamicki url-ovi sa prve strane ne? Pa jel google resio ili nije da indexira moj sajt po dubini? Izgleda da je resio, ali samo za "normalne" urlove...
Ne bih se zezao sa (bespotrebnom) prepravkom sajta, a i pitanje je koliko mogu da dzaram .htaccess na hostingu, dok ne odgovorimo na pitanje da li mozda treba da radim na page ranku da bi google poceo da kopa po dubini?
Glede sezama... mladost-ludost.

Pa sta da kazem, vreme ih je pregazilo, jednostavno su u jednom momentu 6 puta digli cenu (to bese pre jedno 2 godine vec, jelte...) i mene je to oteralo jer nisam video interes da ostajem, ima se dzaba interneta, ovog ili onog...

a i mene je vreme pomalo zgazilo, bio sam dosta aktivni korisnik po forumima i na chatu, jednostavno, hteo sam malo da iskluliram... pa me sada tu i tamo ima uglavnom po "ozbiljnim raspravama"... nego reci ti meni, koji si ti nalog imao tamo, jel bese bas taj? ddz? znamo se mozda licno?