hehehe kolega "pelesta" stvarno pravi odgovor,ako bude stani-pani samo najbolji opstaju,jer u ovom poslu pored znanja treba ti i jaka psihička sposobnost,za sebe se lično ne bojim već mi je žao nekih mojih kolega koji su extra veliki majstori (u Tuzli su dva takva,kojim ja skidam kapu sa glave i stvarno ih cijenim ,jer su radili i znali ovaj posao kada to niko nije mogao ni da zamisli),recimo dok su se sada pojavili neki novi "šupci" koji su otvorili servis i rade dekodiranje i prevod po 5km,ono misleći kako će da sve oko sebe zatvore i da će oni opstati,a šaraf na telefonu ne znaju da odvrnu (npr. takav jedan "majstorčina",mene ubjeđuje kako on ubacuje jezike u ove novije sageme preko uni boxa sa nekim free programom koji eto samo on ima,pa šta čovjek da mu kaže nego samo da umre od smijeha) itd itd...bla bla bla.........
Što se tiče C60,možda će ti djelovati glupo,ali za svaki slučaj na drugom aparatu napuni bateriju maximalno pa onda pokušaj,kao drugo velike su mogućnosto da je aparat kvašen pa da je jedan vod crko te dođe do tih 8% posto i normalno ne može dalje,produvaj malo sa kontra strane procesor i flash čip,potrudi se malo i budi uporan.
P.S.
"pelesta" ako ti stane posao,kontaktiraj me evo ovih dana pravim program za dekodiranje Ruskinja i Ukrainki pa da onda radimo

JOŠ MALO I OVI ĆE SVI PILIĆARI DA POCRKAJU