Dobar dan svima!
Pokusacu da ne budem dosadan sa pohvalama svih koji su ucinili da ovaj player postane jedan od najboljih na trzistu, ali cu reci samo: SVAKA CAST!
Moram priznati da sam toliko lupao glavu oko toga koji player da kupim da sam se vec totalno izgubio u celoj prici. Sve dosad sam samo citao ove teme, i cini mi se, pametno se nisam mesao oko stvari koje bas najbolje ne poznajem. Sada bih ipak nesto izlozio:
1) zamolio bih g.Mihvela da za najnoviju verziju firmwera uradi i one bele fontove ( kako obrubljene tako i one sa poluprovidnom crnom pozadinom). Ja mislim da to ne bi bio problem jer je vec radio tako nesto za starije verzije. To bi bile ukupno tri verzije ( ok, puta 2, jer postoje i one sa cirilisnim fontovima) To bi po meni, a i po mnogima drugima cini mi se bio kraj price sto se tice ovoga... Moja keva uzgred ne podnosi zutu boju fonta

2)stvarno mi je zao sto se tice update codeca jer koliko sam ja upucen, mislim da to nije izvodjivo. Takodje cuo sam da postoji neki nero-v kodek koji sada konkurise divx-u i xvid-u. Hoce li mi neko ko se razume dosta u ovu oblast da mi kaze sta misli kakva ce biti situacija sto se tice gledanja filmova za npr. pola godine. Bilo bi uzas da kada su napokon problemi sa titlovima reseni, da ne mozemo da gledamo nove filmove.
3) I na kraju odem ti je u jednu prodavnicu da napokon odaberem plejer kada naidjem na dilemu. Philips dvp630 ili Xoro415. Uporedjivao sam oba plejera, gotovo da su identicni sto se tice nacina rada ( valjda je isti cipset), ali prodavac mi naprica kako je kod xora mnogo bolja podrska za divx i kako on cita mnoge stvari koje nece philips. ( i titlove)
E, sada, posto ta firma ujedno i raklamira xoro, a i specifikacije sa sajta nisu uvek pouzdane, ima li neko ko je probao oba plejera, i kakvi su u medjusobnom okrsaju? Takodje, nasao sam info da je za xoro napravljen veci titl, tako da je to kod njega ok.
Ok. philips je philips, i gotovo sam se odlucio za njega, ali mi xoro neda mira. Pomagajte!
Hvala unapred.
Pozdrav za sve!
P.S. Molio bih moderatore da mi ako nije problem promene nick u Bokaco! Ovo je moj tek 6 ili 7 post, pa mislim da nece biti zbrke. Hvala vam