Citat:
vodnik:
Citat:
ambimoustrous:
Poruka iznad moje je mnogo zabavna

Dobro sam se nasmejao čitajući je
Nama u Sopotu nije smesno

, nego ako mozes da nam doniras jedan projektor ili mazut za grejanje ti doniraj a ne da nas za******

.
Rekao sam: tragikomično. Vaše nedaće mi nisu sasvim nepoznate; ja sam iz Temerina, koji nije baš centar sveta mada neki na tome insistiraju, i problemi sa korupcijum i nedostatkom sredstava su mi poznati. Ipak, ako već čovek prepoznaje određene "pravilnosti" onda mnoge tragične stvari postaju jednostavno ... smešne.

Što se tiče donacija, ja trenutno nisam u mogućnosti da vam pomognem ali zašto ne organizovati jednu donatorsku konferenciju za preporod Sopota? Sigurno mnogi ljudi jedva čekaju da svoje teškom mukom zarađene pare ulože u dobrobit zajednice.

Tvoj sajt, koji beleži ogromnu posećenost, može da bude pokretač takve akcije!
p.s. Mnogo mi se dopada tvoja stranica sa kolekcijom linkova. Još pre nekoliko meseci sam je zapazio i oduševio se stepenom fanatizma (u pozitivnom smislu) koji je potreban da se sakupi tolika količina informacija. Ako bi malo poradio na organizaciji i izgledu, to bi bio izuzetno vredan resurs za sve domaće surfere. Ako treba, imam nekoliko ideja kako može da se učini boljim.
If Microsoft invented plumbing, legions of hackers would smugly discuss the benefits of washing in a stream.