Pozdrav svima.
Imam problem sa yahoo mejlom samo na kućnom računaru (možda nešto u podešavanjima chroma).
Nemam opcije da iz kolone spiska svih primljenih, poslatih, spam, trash mejlova izaberem brisanje mejlova, a kada uđem u svaki pojedinačan mejl (znači to mogu),
imam opcije delete, move, spam , ... ali one ne raguju na komandu.
Hvala na savetima unapred.
Ja koristim i yahoo i gmail, a pošto sam navikao na yahoo, ja sam na gmail-u podesio forward-ovanje, pa sve mailove čuvam po folderima na yahoo.
I šaljem sa yahoo-a, uglavnom
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
Ako imaš namobilnom Yahoo mail aplikaciju, probaj i vidi da li se to dešava i sa njom. To što si opisao može da bude problem sa sigurnosnim podešavanjima u Yahoo mailu, odnosno da taj tvoj browser nije prepoznan od Yahoo emaila kao pouzdan ili da je taj tvoj račun jako star i da mu nisi dugo pristupao, pa je potrebno na primer da ostaviš broj telefona ili drugi email i tome slično da bi imao pun pristup.
Probaj da u Chrome otvoriš " new incognito window" i odatle da pristupiš yahoo emailu. ako ti odatle radi onda probaj u setingsu Chrome da obrišeš istoriju, kolačiće i sve ostalo.
vinted: Probaj da u Chrome otvoriš " new incognito window" i odatle da pristupiš yahoo emailu. ako ti odatle radi onda probaj u setingsu Chrome da obrišeš istoriju, kolačiće i sve ostalo.
Kada sam ovo uradio, u incognito modu je sve funkcionisalo kako treba, a kada sam se vratio u normalan chrome i obrisao sve kolačće, istoriju, opet nije bilo gore opisanih funkcija.
Reših problem. Reinstalirao sam google chrome i selektivno pokrenuo neke ekstenzije. Očigledno je neka od njih pravila problem. Eto akoa neko bude imao sličan problem. Hvala svima na predlozima.