Citat:
zeoN_Rider: Uopšte nisu banalnosti, naime počeo si temu gde si na sebi svojstven način optužio administraciju foruma da ne radi svoj posao.
Nije tačno, temu sam počeo tako što sam pitao koliko vremena prođe u proseku od prijave do reakcije na tu prijavu, nikog nisam optužio ni za šta. i još uvek mi niko nije odgovorio koliko vremena .. al dobro, polako, dok smisle odgovor.
Citat:
Sve gde si imao primedbe sa "žutim trouglom" su 100% evidentirane a postavlja se pitanje verodostojnost tih primedbi. Možda same nisu bile toliko značajne te administracija i nije reagovala ili ne shvataju ozbiljno.
Hoćeš da kažeš da postoji mogućnost da prijavim post, a moderacija proceni da nema potrebe za reakcijom, i to tako ostane, čak me i ne obaveste da je ta procena u pitanju?
Citat:
Baš bih voleo da vidim prijavljene postove, napravi PS tih postova pa ovde okači!
Eh, šta bih ja sve voleo, uključujući i Bečku saher tortu, al ajd bio si donekle od koristi, ovde ti je poruka
https://www.elitemadzone.org/t509963-7#4082793 uvredljive je sadržine, i očekujem da je obrišu.
Nemoj da pricas?