foxhunter1:
Hvala ti na odgovoru. Ja nemam ni T12 ni T210, ali za T12 piše da imaju termo par,
a za T210 nisam siguran. Odgovaralo bi mi da je i tu termo par, jer je to sigurno K
par a njega odlično poznajem. Meni samo treba precizan vrh, a što se rada tiče on
neće raditi kod mene više od 200 sati ukupno. Samo za malo prčkanja.
Ja imam staru JBC sa stanicom, ali vrhovi se izuzeto teško nalaze i nisu baš za smd.
Imam i Atex sa regulacijom, i kod njega ista priča. Obe lemilice idu na istu pravljenu
stanicu. Ima i neke druge boranije bez regulacije.
Što se mene tiče Weler je prilično loš, mnogo godina smo radili sa njihovom opremom.
Imam prostu Weler HE25, na kojoj je crkao grejač, hteo sam da je popravim i to me
je koštalo sa tri vrha 45 $. Neka radi, dobra je kod masa i krpljenja oluka ...
Antex prosta lemilica je lepo grejala, mogla je da radi tri dana bez prekida, ali su vrhovi
odlazili baš često.
Ubedljivo najbolja kombinacija sa kojom sam radio sigurno 10-15 godina je bila Ersa od
30W, sa ptc grejačem, sa dorađenim Anteksovim vrhom. Grejač nije nikada crkao, a
mislim da su otišla ukupno 3-4 vrha. Poklonio sam je mlađem kolegi kada sam otišao
u pemziju, gledao ju je kao mače slaninu.
Sada bih nešto da malo da posklapam, nikakve popravke, ali je sve postalo malecko
i uzeo bih nešto što sigurno cenovno nije nivoa Metcal gt120. Bolje da sklopim nekog
kineza, a da za ostatak love odem sa ženom u banju :)
Ruke mi ne drhte, ali mislim da mi se smeši operacija očiju.
Zeon, pored bioskopa 20. oktobar bila je neka radnjica koju je držala neka baba i sa
njenim lemilicama koje je ona pravila je pola cevaša po beogradu popravljano tamo
nekih šesdesetih. Kakav Weler ...
Blago onome ko rano poludi, ceo zivot mu u veselju prodje
Nikad više u Dotmarket